The Next Organization breidt digitale diensten uit met Mark de Haas Meijer

25 mei 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau The Next Organization heeft onlangs een nieuwe medewerker gecontracteerd. Met Mark de Haas Meijer kan het kantoor zijn digitale diensten uitbreiden. De Haas Meijer maakte de overstap naar The Next Organization vanuit softwareontwikkelaar Lesterius. 

Bij zijn nieuwe werkgever vervult De Haas Meijer de rol van Business Solution Developer. The Next Organization (TNXTO) geeft aan verheugd te zijn met de nieuwe collega en de expertise die hij met zich meebrengt: “De Haas Meijer heeft meer dan zeventien jaar ervaring als softwareontwikkelaar; met name met FileMaker Pro, PHP en web services. Met zijn gestructureerde werkwijze en oog voor detail is hij betrokken geweest bij verschillende ontwikkeltrajecten. Daarnaast heeft hij ook een brede kennis van MySQL, Microsoft SQL Server en UI/UX en is hij een FileMaker Certified Developer.” 

Deze brede vakkennis deed De Haas Meijer op bij een groot aantal bedrijven. Hij maakte hij de overstap naar TNXTO vanuit softwareontwikkelaar Lesterius, waar hij circa zes maanden actief was. Daarvoor was hij in Hilversum bij Kempen Automatisering zo’n vierenhalfjaar betrokken bij de ontwikkeling van software. Eerder werkte hij ongeveer een half jaar bij iFresh – een specialist in het ontwikkelen van maatwerk developmentoplossingen – waar hij software schreef. Daarvoor was hij enkele maanden als softwareontwikkelaar actief bij de Antwerpse FileMaker-expert Clickworks. 

Mark de Haas Meijer, Digitale Diensten - The Next Organization

Vergelijkbare functies bekleedde hij in de periode vanaf december 2001 tot en met september 2011, respectievelijk bij Abecon, een aanbieder van IT-oplossingen (2001 - 2003), bij Stage Entertaiment, het bedrijf dat werd opgericht door Joop van de Ende (2003 - 2007), bij NCOI, een opleidingsinstituut dat mbo-, hbo- en masteropleidingen aanbiedt voor werkenden (2007 - 2009) en bij HMC, een adviesbureau op het gebied van hydrografie en maritieme vraagstukken (2010 - 2011). Daarvoor werkte hij ruim zeven jaar in verschillende functies voor RTL Nederland. De Haas Meijer startte zijn loopbaan bij de Nederlandse landmacht, waar hij Korporaal was, een rang boven die van Soldaat en onder die van Sergeant. 

Het aantreden van De Haas Meijer stelt TNXTO in de gelegenheid de komende tijd zijn pakket aan digitale diensten te vergroten: “Zijn aanvulling biedt ons de mogelijkheid, naast het ontwikkelen van proposities, nu nog concreter de vertaalslag te maken naar de daadwerkelijke implementatie.” De Haas Meijer is de derde nieuwe werknemer die in betrekkelijk korte tijd aan het team van het adviesbureau is toegevoegd. Een aantal weken geleden verwelkomde TNXTO David Olthof en Floor van de Vaart. Olthof sloot zich aan bij het adviesbureau als Trainee en verricht er zijn afstudeeronderzoek. Van de Vaart is momenteel al een tijdje Consultant bij het in Bussum gevestigde kantoor.