Nieuwe adviseurs voor Augment, Berckeley Square en IntegrationPeople

17 april 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureaus Augment Advisory Partners, IntegrationPeople en Berckeley Square hebben nieuwe adviseurs aan hun gelederen toegevoegd. Het gaat om respectievelijk Coen van der Bijl, Mark Nijenhuis en Bas Delleman, die zich in de rol van Associate hebben aangesloten. 

Augment Advisory Partners

Coen van der Bijl heeft zich als Associate Partner verbonden aan het in maart opgerichte Augment Advisory Partners, een adviesbureau dat zich naar eigen zeggen vooral richt op advies en begeleiding op strategisch niveau. Als adviseur en manager is Van der Bijl betrokken geweest bij onder andere strategische heroriëntaties, doorvoering van reorganisaties en integraties, resultaatverbetering en winstoptimalisatie, verkoop van ondernemingen alsmede in het herstellen van rust in organisaties. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in veelal eindverantwoordelijke posities binnen de zakelijke- en financiële dienstverlening, evenals in grote industriële- en serviceorganisaties.

Zo is hij directeur geweest bij diverse organisaties, die in zwaar weer verkeerden, werkte hij als (gedelegeerd) commissaris bij (beursgenoteerde) ondernemingen, die te maken hadden met een veranderingsproces (turn- around, crisis) en werkte hij als interim manager bij Boer & Croon executive interim managers. 

IntegrationPeople

Per 1 april versterkt Mark Nijenhuis als nieuwe Associate het team van IntegrationPeople, met ongeveer veertig integratiemanagers een adviesbureau gespecialiseerd in post merger integratie-trajecten. Nijenhuis kan bogen op meer dan dan 25 jaar ervaring, opgedaan in het uitvoeren van verschillende (inter)nationale integraties en afsplitsingen voor verschillende bedrijven, non profit en overheidsorganisaties. “In de rol van Associate binnen IntegrationPeople.nl zal ik bestaande en toekomstige opdrachtgevers bijstaan in het realiseren en beantwoorden van complexe uitdagingen en vraagstukken”, aldus Nijenhuis.

Coen van der Bijl, Mark Nijenhuis en Bas Delleman

Gevraagd naar hoe zijn nieuwe werkgever zich in de markt onderscheidt, geeft Nijenhuis aan: “De kracht van IntegrationPeople.nl zit voornamelijk in de beschikbare expertise en senioriteit door de bundeling van ervaring en parate kennis van collega Associates, wat ons een unieke posities geeft binnen Europa.” Evert Oosterhuis Managing Partner van IntegrationPeople, is enthousiast over de komst van Nijenhuis en zegt in een reactie: “Met deze ervaren en in de profit en non profit sector opererende integratiemanager hebben we onze sectorbereik vergroot.” Afgelopen maand werd IntegrationPeople al versterkt met de komst van Associates Theo Wienholts en Jan Ketelaar.

Berckeley Square

Bas Delleman, een ervaren organisatiecoach en trainer heeft zich als nieuwe ‘meebouwer’ aangesloten bij het team van Berckeley Square, een adviesbureau gespecialiseerd in sociale innovatie en ‘anders organiseren’. Delleman is oprichter en directeur van Bascule Groep, een aanbieder van mediation(opleidingen) en conflictcoaching en -advies.

Zijn ruime ervaring op het gebied van conflictcoaching zal Delleman onder de vleugels van Berckeley Square verder gaan ontwikkelen. In een reactie op zijn nieuwe uitdaging bij Berckeley Square, zegt Delleman: “Waar mensen samen werken en leven komen verschillen en conflicten voor. Daar heeft elke organisatie mee te maken, zowel intern als extern. Wanneer je bezig bent met bouwen aan gelukkige organisaties, bijvoorbeeld door in te zetten op zelforganisatie, wordt de focus op individualiteit groter en komen verschillen sneller aan de oppervlakte. In plaats van dit te zien als last, ben ik ervan overtuigd dat conflicten een motor zijn voor groei en ontwikkeling. Dat is waar ik in de projecten van Berckeley Square graag aan bij wil dragen.”

De aanpak van Delleman als het gaat om het oplossen van conflicten gaat vooral in op belangen en behoeftes, een benadering die aansluit bij de filosofie van Berckeley Square. Raymon Geurts, oprichter en organisatiecoach bij Berckeley Square, zegt daarover: “Wat Bas doet is relatief nieuw in Nederland. Wij zijn ontzettend blij hij van de inzet en ontwikkeling van zijn conflictmanagementsysteemdesign een gezamenlijke activiteit wil maken. Ik ben ervan overtuigd dat wij met elkaar meer kunnen bereiken dan ieder voor zich. Het brengt ons weer een stap dichter bij ónze bedoeling: bouwen aan gelukkige en wendbare organisaties.”