Ervaren transitiemanager Aukje Oude Elferink naar Hospitality Group

03 april 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group heeft Aukje Oude Elferink aangetrokken als nieuwe Senior Consultant transitiemanagement. De ervaren transitie- en facility manager zal in haar nieuwe rol zowel intern als extern het aanspreekpunt worden voor transitievraagstukken van opdrachtgevers.

“Aukje brengt ons met haar brede ervaring met succesvolle transities van nieuwe contracten en sprankelende persoonlijkheid een stevige impuls voor ons transitiemanagement”, aldus Tim van Asch, partner bij Hospitality Group
, een advies- en projectmanagementbureau dat opereert op het snijvlak van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Het bureau uit Amersfoort, dat ongeveer honderd adviseurs en interim-managers telt, richt zich daarbij vooral op de gebieden service & workplace design, sourcing, regie & performance, training & development en interim & recruitment. 

Aukje Oude Elferink

Een groot gedeelte van haar loopbaan is Aukje Oude Elferink werkzaam geweest voor ISS Facility Services, dat met 530.000 werknemers actief in meer dan vijftig landen een van de grootste facilitaire aanbieders ter wereld is. Het bedrijf levert aan duizenden klanten in zowel de publieke als de private sector verschillende diensten, waaronder op het gebied van facility management, schoonmaak, catering en veiligheid. De afgelopen ruim elf jaar heeft Oude Elferink bij ISS ruime facility management-ervaring opgedaan, in het bijzonder met transitiemanagement.

Aukje Oude Elferink, Senior Consultant - Hospitality Group

In de rol van Transitiemanager was ze de afgelopen jaren onder meer verantwoordelijk voor het opstarten van alle nieuwe, veelal complexe IFM-contracten, gaf ze leiding aan projectteams van tien tot dertig leden en zorgde dat processen en systemen waren ingeregeld. “Als transitiemanager binnen ISS Nederland heeft Aukje haar analytische en pragmatische kant kunnen inzetten voor het ontwikkelen van het transitieproces”, geeft Van Asch aan.

De afgelopen vier jaar, in haar meest recente rol bij ISS als Manager Team Mobilisatie & Transitie, was Oude Elferink eindverantwoordelijk voor het leveren van project- en changemanagers met expertise op het gebied van transitiemanagement. Ze gaf onder meer leiding aan (senior) transitiemanagers en zorgde voor continue verbetering in werkwijzen en tools en het delen van best practices.

Als Senior Consultant Transitiemanagement bij Hospitality Group zal ze haar visie op en aanpak voor transitiemanagement in facility management verder gaan doorontwikkelen. “Onze methode voor transitiemanagement biedt een integrale, gezamenlijke aanpak met een duurzame inbedding van de gezamenlijke doelen en afspraken”, licht Van Asch toe, om daaraan toe te voegen: ”Aukje ziet de sleutel tot succes bij transitie- en transformatievraagstukken in een goede balans tussen enerzijds een resultaatgerichte projectmatige aanpak en anderzijds een mensgerichte instelling.”