KPMG organiseert Digital Enablement Inhousedag voor studenten

09 maart 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KPMG organiseert op 13 april 2018 een Digital Enablement Inhousedag. HBO- en WO-studenten met een affiniteit voor technologie kunnen dan kennismaken met de Digital Enablement-praktijk van het advieskantoor.

Door digitalisering, technologische vooruitgang en de opkomst van nieuwe IT-toepassingen kunnen organisaties vandaag de dag steeds meer gebruikmaken van technologie om hun dienstverlening te verbeteren. Te denken valt aan front-end toepassingen waarmee men klanten beter van dienst kan zijn, interne organisatietoepassingen die bedrijven efficiënter laten werken, maar ook toepassingen met betrekking op de gehele waardeketen, voor het eenvoudiger organiseren van activiteiten. Digitale strategieën hebben invloed op alle lagen van een organisatie en op alle onderdelen: het businessmodel, de processen, de ICT-systemen, het project- en programmamanagement en de medewerkers.
 

Veel van de grotere consultancyspelers in de markt hebben de zich de afgelopen jaren ingespannen om hun digitale capaciteiten en footprint in de markt te versterken, onder meer door kleinere digitale specialisten over te nemen of door een eigen digitale praktijk op te tuigen. Zo ook Big Four kantoor KPMG, dat zich tot de beste digital consultancybureaus van ons land mag rekenen. Vanuit hun Digital Enablement-praktijk levert KPMG digitale proposities aan opdrachtgevers en ondersteunt het deze op gebieden als design enablement, product management, agile transformaties en cultuurtransformaties.

Digital Enablement Inhousedag

De Digital Enablement-praktijk speelt onder meer in op de ontwikkelingen in bijvoorbeeld (mobile) web-technology, software development en automation. Wij bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik en de inzet van IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan te verbeteren. Daarnaast realiseren we daadwerkelijk werkende oplossingen voor onze klanten”, aldus KPMG.

Inhousedag

Om in contact te komen met technology-minded studententalent – bij voorkeur studenten in exacte opleidingsrichtingen als Software Engineering, Business Information Technology, Computer Science of Applied Mathematics – organiseert KPMG komende maand, op 13 april, de Digital Enablement Inhousedag. Op het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen kunnen de studenten zowel inhoudelijk als informeel kennismaken met KPMG professionals, die zullen vertellen over de verschillende onderdelen van de Technology service line, hun vak en over carrièremogelijkheden.

Naast affiniteit met technologie en een passende opleidingsrichting, zoekt KPMG bij voorkeur naar kandidaten die beschikken over “uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense”, die graag bijdragen aan de ontwikkeling en inzet van software en die het leuk vinden om te werken aan complexe vraagstukken.

Voor meer informatie en inschrijven voor de KPMG Digital Enablement Inhousedag bekijk deze pagina.