Inhousedag Digital Enablement

Bedrijf
Datum
13 april 2018
Inschrijven voor
09 april 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van IT-advies. Als geen ander weten wij in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. (mobile)web-technology, software development en automation. Wij bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik en de inzet van IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan te verbeteren. Daarnaast realiseren we daadwerkelijk werkende oplossingen voor onze klanten.

Kennismaken met het Digital Enablement team van KPMG

Ben jij technology minded en draag je graag bij aan de ontwikkeling en inzet van software binnen complexe bedrijfsprocessen bij onze klanten? Houd jij van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende baan waar business en IT nauw samenwerken in agile softwareontwikkeltrajecten? Kom dan kennis maken met Digital Enablement! Schrijf je nu in voor de Inhousedag op vrijdag 13 april 2018.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een hbo of academische opleiding, bij voorkeur in een exacte richting, zoals bijvoorbeeld Software Engineering, Business Information Technology, Computer Science of Applied Mathematics. Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 13 april 2018 tijdens de Digital Enablement Inhousedag.

Programma

De inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens deze dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Digital Enablement. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Technology, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dynamische dag bijwonen? Schrijf je dan in via deze link. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een (afstudeer)stage. Neem voor meer informatie contact op met Jill Roelofs (roelofs.jill@kpmg.nl) of Lei Yen Cheung (cheung.leiyen@kpmg.nl).

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 13 april 2018

Inschrijven voor: 09 april 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen