RGP trekt Fedor Limjoco aan als Business Partner voor Supply Chain

09 maart 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Aan het begin van het nieuwe jaar is Fedor Limjoco bij RGP in dienst getreden. Hij is bij de Nederlandse vestiging van de internationale adviesorganisatie gestart als Client Service Director op het gebied van procurement en supply chain.

Limjoco is afkomstig van YER, een detacherings, recruitment en wervingsbedrijf dat zich richt op professionals met een bachelor-, master- of PhD-graad. Hij werkte meer dan twee jaar bij de Rotterdamse vestiging van het bedrijf, waar hij achtereenvolgens actief was als Business Unit Manager en Business Development Manager. In beide rollen hield hij zich bezig met het thema supply chain. Als Academy Trainer verzorgde hij daarnaast trainingen op het gebied van CRM en sales voor nieuwe rekruten en voor consultants. 

Voor die tijd werkte hij – wederom vanuit Rotterdam – twee jaar voor Michael Page, een werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in de rekrutering van professionals voor posities in vast dienstverband en op interim-basis, dat onderdeel uitmaakt van de internationaal opererende recruitmentadviseur PageGroup. Hier bekleedde hij de functie van Consultant Procurement & Supply Chain Interim. Daarvoor maakte hij twee jaar en negen maanden als Vestigingsmanager deel uit van het Leidse kantoor van Studentalent. Dit bureau bemiddelt tussen jonge hoogopgeleiden – oftewel “De nieuwe lichting” – en werkgevers en doet onderzoek naar de wensen en meningen van deze nieuwe lichting ten aanzien van werk, werving en social media.

Eerder werkte Limjoco ook meer dan twee jaar bij VONQ, een Amsterdams bureau dat zich beweegt op het gebied van online recruitment marketing-diensten, en beschikt over vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Düsseldorf en Londen. Hier werkte hij vanuit het Rotterdamse filiaal als Specialist Online Recruitment. Dit nadat hij ruim vierenhalf jaar in dienst was bij ABN AMRO, waar hij zijn professionele loopbaan begon. Binnen de grootbank was hij werkzaam vanuit verschillende functies. Zo was hij Teamlead Retail, Marketeer Young Professionals & Studenten en Productadviseur Acquisitie. 

Fedor Limjoco, Client Service Director - RGP

Voordat hij bij de bank begon, rondde hij zijn hbo-opleiding Marketing & Management af. Ook tijdens zijn werkzame leven studeerde Limjoco echter verder. Zo voltooide hij bij ABN AMRO verscheidene trainingen op het gebied van personal banking, sparen, lenen, verzekeren, hypotheken en pensioenen. Daarnaast volgde hij in die tijd ook een Advanced Sales-training op het gebied van acquisitie bij Welten.

Bovendien deed hij aanvullende verkooptrainingen bij Kenneth Smit (Expert in Sales I & II) en bij NIMA (Sales A). Bij NIMA voltooide hij daarnaast nog de cursus Marketing A. De afgelopen jaren voegde hij hier ook nog de Management & Leadership-training van business development-adviseur Intenza aan toe, evenals de inkoopopleiding NEVI 1, gericht op procurement/acquisitie en contractmanagement.

Al deze kennis en zijn uitgebreide werkervaring op gebieden als recruitment, procurement en supply chain heeft hij nu meegenomen naar zijn nieuwe werkgever, RGP. Het internationale bureau – dat zijn hoofdkantoor heeft in Irvine (Californië) – biedt vanuit 68 kantoren in 20 landen werk aan meer dan 3.000 professionals en bedient naar eigen zeggen ruim 1.700 klanten. RGP levert consultancy- en interimdiensten in onder meer project- en supply chain management, talentacquisitie, employer branding, sales management en procurement.

Als Client Service Director richt Limjoco zich binnen de Nederlandse vestiging van het kantoor, dat zich bevindt in Utrecht, op de gebieden procurement en supply chain. Hij laat weten verheugd te zijn nu onderdeel uit te maken van het bureau: “Het nieuwe jaar start ik met een mooie nieuwe stap in mijn carrière! Vanaf heden ben ik werkzaam bij RGP (Resources Global Professionals) als Client Service Director. Ik zal mij blijven focussen op interim-oplossingen, consultancy en projectmanagement binnen procurement en supply chain.” 

In de laatste maanden van het afgelopen jaar werd het Nederlandse team van RGP ook al uitgebreid. Zo begonnen Charlotte Bultman, Erik Wachter en Jochum Dekker bij het bureau, nadat eerder ook Igor Buszta en Jasper Veurink werden aangenomen.