Charlotte Bultman, Erik Wachter en Jochum Dekker versterken RGP

21 december 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd consultancy- en interim management bureau RGP heeft drie nieuwe professionals aan de gelederen toegevoegd: Jochum Dekker (Director Talent Management), Erik Wachter (Consultant) en Charlotte Bultman (HR Advisor).

Jochum Dekker werkte de afgelopen anderhalf jaar als Senior Consultant HR & Recruitment bij detacheerder en W&S-bureau Proud People, dat zich richt op de vakgebieden finance, sales & marketing en HR & recruitment. Eerder was hij werkzaam als Recruitment Marketing Consultant bij online recruitment marketingbureau VONQ, en in de zeven jaar daarvoor werkte hij voor finance staffing-specialist Verhoeve, in zijn laatste rol als Senior Business Consultant.

Onlangs koos de ervaren Dekker voor een nieuwe uitdaging en heeft zich aangesloten bij RGP, een organisatie die zich toelegt op interim-management en consultancy. Sinds het ontstaan in 1996 is RGP uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat vanuit tachtig locaties in negentien landen actief is. Dekker is bij RGP aangesteld als Director Talent Management, waarbij zijn focus ligt op de vakgroep F&A (finance & accounting). Over de ervaring en toegevoegde waarde die hij meeneemt naar zijn nieuwe werkgever zegt Dekker: “Vanuit mijn diverse rollen heb ik in de loop van de jaren ervaren hoe belangrijk de samenwerking tussen opdrachtgever en leverancier is. Met name daar waar het aankomt op elkaar kennen, vertrouwen en iets gunnen. In mijn werkwijze ben ik transparant en eerlijk met een langetermijnvisie omdat ik geloof dat je dan meer uit je partnership haalt.”

Jochum Dekker, Erik Wachter en Charlotte Bultman

Erik Wachter is bij RGP gestart als Consultant en wordt vanuit het bureau inmiddels ingezet bij Hitachi Construction Machinery als Risk Controller. Voorafgaande aan zijn nieuwe uitdaging werkte Wachter ruim negen jaar bij ICT-dienstverlener Centric (financial professionals), vanuit waar hij jarenlang als contractor voor Shell Supply & Refinery Organization in Rotterdam actief was. Ook deed hij vanuit Centric enkele jaren dienst als change- en business process consultant voor ING Bank in Amsterdam. Wachter begon zijn loopbaan als Budget Controller & Information specialist bij KPN (Mobile).

Charlotte Bultman is een young professional met enkele jaren ervaring op het snijvlak van HR & recruitment. De afgelopen twee jaar werkte ze als HR-Assistent bij Syncreon, een specialist in supply chain-oplossingen. Verder werkte ze een korte periode als Recruiter Inhouse Services bij Tempo-Team en volgde ze eerder haar afstudeerstage bij PinkRoccade Local Government. Daar deed ze intern onderzoek met betrekking tot het verbeteren en optimaliseren van het recruitmentproces. Overige stages liep ze bij YACHT en Achmea. Bij RGP is ze eerder deze maand aan de slag gegaan als HR Advisor.