Eden McCallum Benelux promoveert Cyrus Ditzel en Anna Wanders

08 februari 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eden McCallum heeft twee nieuwe leden toegevoegd aan het bestuur van zijn Benelux-kantoor, dat is gevestigd in Amsterdam. Cyrus Ditzel is toegetreden tot het partnerteam, terwijl Anna Wanders zich bij het managementteam heeft aangesloten als Director Benelux Operations.

Cyrus Ditzel, die voorheen als Principal deel uitmaakte van The Boston Consulting Group, sloot zich in 2016 als Associate Partner aan bij het team van Eden McCallum, en bracht zo tegelijk een schat aan ervaring met zich mee rond verscheidene branches en thema’s, met een focus op consumentengoederen, marketing & sales en organisatorische kwesties. Bij Eden McCallum concentreert Ditzel zich op het ontwikkelen van cliëntrelaties en het garanderen van een goede projectoplevering bij zowel nieuwe als bestaande opdrachtgevers uit diverse sectoren, waaronder consumentengoederen, gezondheidszorg, technologie en telecom. 

Marjon Wanders, Partner en medeoprichter van Eden McCallums Benelux-kantoor, geeft toelichting: “Cyrus heeft al enorm bijgedragen aan Eden McCallum en aan onze cliënten, met name in de Benelux-regio. Hij levert constant voortreffelijk werk en zorgt onvermoeibaar voor innovatie en de hoogste kwaliteit.” Als Partner zal Ditzel zich blijven richten op het uitbouwen van de consumentengoederenpraktijk van het kantoor en het versnellen van de groei binnen de Benelux, evenals het leidinggeven aan een aantal strategische initiatieven.

Cyrus Ditzel en Anna-Wanders - Eden McCallum

Anna Wanders begon in 2008 bij het bureau, volgend op een carrière als adviseur bij OC&C Strategy Consultants en McKinsey & Company, waar ze in haar laatste rol actief was als Practice Manager van McKinseys Europese Corporate Finance & Strategy-praktijk. In haar eerste rol bij Eden McCallum ondersteunde ze Marjon Wanders en Heleen Wachters (de andere oprichter van het Benelux-kantoor) bij het opzetten van de nieuwe vestiging in Amsterdam en het aantrekken van independent consultants in de Benelux.

Gedurende de laatste twee à drie jaar – waarin het kantoor doorgroeide – heeft de invulling van haar rol steeds meer een operationele focus gekregen. “Anna is vanaf het begin echt bepalend geweest in de groei en het succes van onze Benelux-activiteiten en we zijn zeer verheugd haar te verwelkomen in het internationale leiderschapsteam van Eden McCallum”, geeft Wachters aan. 

In haar nieuwe rol van Director Benelux Operations zal Wanders blijven garanderen dat de vestiging draait als een “geoliede machine”, zegt Wachters, die toevoegt dat Wanders daarbij “onze cliënt activiteiten en strategie ondersteunt, vooral op het gebied van legal, HR, finance en PR/marketing”. Wanders zal ook dienen als de Benelux-liaison binnen het bredere Eden McCallum team, waarbij ze met hen samenwerkt aan voortdurende verbeteringen van Eden McCallums personeel en processen.

Onder de andere senior bestuurders bij Eden McCallum bevinden zich onder meer Liann Eden en Dena McCallum (de oprichters), Monika Morris (voorheen werkzaam bij McKinsey, sinds 2003 bij het kantoor), Helen Williams (eerder onderdeel van Accenture, sinds 2011 bij het bureau) en Christopher Humphry (voorheen werkzaam bij EY Consulting, vanaf 2004 bij Eden McCallum).