Willis Towers Watson breidt Corporate Risk & Broking tak uit

31 augustus 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Willis Towers Watson heeft drie adviseurs toegevoegd aan haar Corporate Risk & Broking tak: Simon de Witte, Frank Janszen en Steven Dekker. 

Simon de Witte (43) treedt in dienst als Account Executive. Hij specialiseerde zich, onder andere bij zijn vorige werkgever Voorzie (onderdeel van Achmea), in verzekeringsadvies. Daarvoor werkte De Witte, die in het bezit is van een MBA behaald aan de Business School Nederland, voor de Rabobank, De Witte Assurantiën en Van den Ende Adviesgroep. Hij begon zijn loopbaan in 1995 als trainee bij verzekeraar a.s.r.. Bij Willis Towers Watson is hij verantwoordelijk voor een aantal grootzakelijke klanten en houdt hij zich bezig met de verdere groei en ontwikkeling van de industriegroepen Food & Drinks en Leisure.

Ook Frank Janszen (33) gaat als Account Executive aan de slag. Hij was hiervoor als Business Developer werkzaam bij branchegenoot Aon. Janszen wordt verantwoordelijk voor de uitbreiding van de klantportefeuille binnen de sectoren Financial Institutions en Technologie, Media en Telecommunications. Na het behalen van zijn master in rechten begon Janszen zijn carrière bij Brunel Legal, waarna hij via Kluwer – waar hij als Accountmanager actief was – bij Aon terecht kwam.

Simon de Witte - Frank Janszen en Steven Dekker - Willis Towers Watson

Steven Dekker (34) versterkt als broker het Construction & Engineering Team binnen Willis Towers Watson. Zijn doelstelling wordt de groei van deze portefeuille op te vangen en deze samen met het team verder uit te breiden. Dekker specialiseerde zich eerder bij Marsh, een dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies (MMC), in de verzekeringsbranches Transport en CAR. Hij begon zin carrière bij Nera Vastgoed, waar hij de rol van Junior Asset Manager bekleedde. Alvorens hij de overstap naar Marsh maakte, werkte Dekker voor financieel detacheerder TriFinance.

Wereldwijd heeft Willis Towers Watson 40.000 werknemers in meer dan 140 landen. De Nederlandse praktijk wordt sinds maart dit jaar geleid door voormalig Tweede Kamerlid Bibi de Vries.