NewForesight verhuist naar groter kantoor in Utrecht

10 augustus 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Strategisch duurzaamheidsadviesbureau NewForesight is verhuisd naar een nieuw kantoorpand in Utrecht. Door de snelle groei van het team is het bureau zijn oude kantoorruimte in dezelfde stad ontgroeid en was het tijd voor een groter, nieuw kantoor.

NewForesight is een in 2008 opgericht adviesbureau dat zich specialiseert op het gebied van strategisch advies voor duurzame markttransformatie. Het bureau helpt klanten met het ontwikkelen van duurzame strategieën, het creëren van duurzame business modellen en ondersteunt op het vlak van governance en credibility. Sinds de oprichting heeft het bureau projecten uitgevoerd voor enkele tientallen klanten, onder wie grote corporates als Nestlé, Mars en ABN Amro, retail-spelers als H&M en C&A, en non-profits als het WNF en Fairtrade. Ook werkt NewForesight met enige regelmaat voor de overheid, waaronder voor het Ministerie van Economische Zaken en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

NewForesight verhuist naar groter kantoor in Utrecht

Verhuizing

Na vijf jaar te hebben gewerkt vanuit zijn kantoor aan de Hamburgerstraat in Utrecht, heeft NewForesight besloten om te verhuizen. Het adviesbureau heeft een nieuw kantoor betrokken aan de Arthur van Schendelstraat, in dezelfde stad. Reden voor de verhuizing is dat het adviesbureau de afgelopen jaren een stevige groei heeft doorgemaakt en daardoor zijn oude kantoorruimte ontgroeid is. Zo breidde NewForesight zijn team eerder dit jaar uit met zes nieuwe professionals, waarmee het team een grootte van 21 professionals heeft bereikt

“Met het nieuwe en diverse talent dat aan het team van NewForesight is toegevoegd, zijn we verheugd om eindelijk te verhuizen naar een nieuw en groter kantoor waar we onze missie voor impact kunnen voortzetten”, vertelt oprichter Lucas Simons. Toch maakt de verhuizing enige emotie los bij de oprichter. “Het is een vreemde ervaring om te verhuizen na vijf jaar te hebben gewerkt vanuit ons kantoor aan de Hamburgerstraat. Voor mij is dit de plek waar de basis van NewForesight is gelegd en waar veel van onze lange termijn partnerships met vooraanstaande klanten zijn gevormd.”

Om de verhuizing en intrek in het nieuwe kantoor te vieren, organiseert NewForesight op 29 september een openingsfeest voor partners, klanten, alumni en andere relaties die een rol hebben gespeeld in de groei en ontwikkeling van het bureau door de jaren heen. Tijdens de opening van het nieuwe kantoor zal onder meer worden stilgestaan bij de prestaties van NewForesight in het werk voor klanten in verschillende sectoren, zullen trends in het duurzame landschap aan bod komen en wordt vooruitgeblikt naar de komende jaren.