Ewart van der Steege versterkt Voogt Pijl & Partners

18 juli 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voogt Pijl & Partners (VP&P) heeft zijn team versterkt met een nieuwe adviseur: Ewart van der Steege. Afkomstig van ABN Amro zal Van der Steege in zijn nieuwe rol financiële opdrachtgevers van VP&P ondersteunen bij business transformatie vraagstukken. 

Ewart van der Steege is een management consultant met enkele jaren ervaring op het snijvlak van onder meer strategie, change en crisis management. Na het afronden van zijn Master Beleid, Communicatie & Organisatie en tevens een Master in Business Administration (Management Consulting) begon hij zijn loopbaan als Operationeel Manager. Gedurende anderhalf jaar was hij onder meer verantwoordelijk voor het aansturen van de interne organisatie en ondersteunde de algemeen directeur bij strategiebepaling.

Hierna volgde een tweejarig traineeshipprogramma bij Young Colfield, van waaruit hij in verschillende rollen actief is geweest. Procesverbetering, strategiebepaling en het managen van het stakeholdersveld vormden de rode draad in zijn projecten. De afgelopen anderhalf jaar was Van der Steege werkzaam bij ABN Amro, waar hij als management consultant onder meer
verantwoordelijk was voor het verbeteren en verhogen van de efficiency van een programma dat hoog op de agenda van de bank stond.

Ewart van der Steege - Voogt Pijl & Partners

Van der Steege beschikt onder andere over een Lean Yellow Belt en is verder gecertificeerd in PRINCE2 foundation, Agile/Scrum. 

Begin juli heeft Van der Steege zich aangesloten bij Voogt Pijl & Partners. Het organisatieadviesbureau uit Amersfoort richt zich op business transformatie vraagstukken in de financiële sector en heeft onder meer banken, verzekeraars en pensioeninstellingen onder haar opdrachtgevers.

Eerder dit jaar werd het team van Voogt Pijl & Partners versterkt met Michel Witte.