Jessica van Deurzen en Liselotte van Steenis versterken Turner

19 juni 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De onderwijspraktijk van adviesbureau Turner heeft twee nieuwe adviseurs aan de gelederen toegevoegd: Jessica van Deurzen, afkomstig van PwC is aangesteld als Managing Consultant; Liselotte van Steenis, voormalig change consultant bij LJ Consulting, is gestart als Consultant. 

Jessica van Deurzen is een ervaren manager met jarenlange expertise in onder meer de inrichting van onderwijslogistieke processen, de (her)inrichting van organisaties op structuur en processen in de publieke sector en het begeleiden van teams in samenwerking. De afgelopen tien jaar was Van Deurzen werkzaam bij PwC, waar ze in 2007, na het afronden van twee Masters aan de Radboud Universiteit (Business Administration & Public Administration), was gestart als Analyst. Ze groeide door in de rol van Adviseur en de afgelopen ruim vierenhalf jaar als Manager. In die rol deed ze ruime ervaring op in het uitvoeren van organisatiedoorlichtingen, ondersteuning bij visievorming en het opstellen van strategie (procesmatig). Vanuit een sectorperspectief is Van Deurzen gespecialiseerd in de sectoren onderwijs, binnenlands bestuur en veiligheid en justitie.

Eerder dit jaar koos ze voor een nieuwe uitdaging bij Turner, een organisatieadviesbureau uit Leusden dat zich specialiseert in strategie-executie. Ze maakt deel uit van de onderwijspraktijk van Turner, de service line die zich onder meer richt op het uitvoeren van transformaties in de onderwijssector. Over haar nieuwe rol als Managing Consultant zegt ze: “Mijn passie is het begeleiden van (teams binnen) organisaties, in het bijzonder in de onderwijsketen, vanuit de bestaande kracht, in de verandering die ze willen bereiken en de waarde die zij willen toevoegen voor hun klanten en omgeving.” 

Van Deurzen vervolgt: “De ruimte om je eigen pad te vinden en een goede werk-privé balans, zijn voor mij belangrijke randvoorwaarden in mijn werk. Maar doorslaggevend voor mij zijn de energie, de passie, de oprechte aandacht en de betrokkenheid van mijn collega’s. Zowel voor elkaar als voor hun klanten.”

Jessica van Deurzen en Liselotte van Steenis versterken Turner

Liselotte van Steenis werkte de afgelopen bijna drie jaar als Change Consultant bij LJ Consulting, een adviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het realiseren van hun groeiambities. Van Steenis heeft ruime kennis op onder meer het snijvlak van Operational Excellence & Lean, besturing, leiderschap en strategieontwikkeling, change management en process design. Naast haar werkzaamheden als consultant is Liselotte eigenaar van YogaLise en commissaris in de Raad van Toezicht van internationale studentenorganisatie AIESEC Nederland.  

Als kersverse Turner Consultant versterkt ze net als Van Deurzen de onderwijspraktijk. Naast het onderwijsdomein heeft Van Steenis ook ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en charitatieve sector. Ze is vooral geïnspireerd door de kloof tussen theorie en praktijk. Van Steenis: “Een organisatieverandering ziet er meestal zo prachtig en perfect uit op papier… maar hoe zorg je dat strategie gaat leven en iedereen even gepassioneerd dezelfde kant op beweegt, innoveert en groeit?”

Over haar nieuwe rol en toegevoegde waarde bij Turner zegt ze: “Met oog voor structuur, processen, cijfers, externe- en interne context, en beweegredenen van stakeholders begeleid ik de ontdekkingstocht naar een integraal perspectief op de gezamenlijke werkelijkheid. Om van daaruit de mouwen op te stropen en samen aan het werk te gaan. Kenmerkend aan mijn werkwijze zijn organisatiesensitiviteit, nieuwsgierigheid, gevoel voor humor en resultaatgerichtheid.” 

Gevraagd naar haar keuze voor Turner zegt ze: “Bij Turner vind ik de liefde voor het consultancyvak en een stimulerende omgeving waarin je elkaar uitdaagt het beste uit jezelf te halen voor de klant. Werken vanuit vertrouwen, plezier en toewijding; wat wil je nog meer?”

Gerelateerd: Alex Crezee geeft leiding aan Onderwijs praktijk van Turner.