Robbie Woodford versterkt Aeternus team in Eindhoven

14 juni 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Corporate finance kantoor Aeternus heeft zijn vestiging in Eindhoven versterkt met een nieuwe consultant: Robbie Woodford. Met de komst van de ervaren adviseur groeit het team van Aeternus naar 23 M&A en corporate finance specialisten.

Robbie Woodford is een professional met meer dan tien jaar ervaring in het corporate finance domein. Na het behalen van een Master in Strategic Management aan Tilburg University begon Woodford zijn loopbaan bij als Finance Analyst bij BlueMind Corporate Finance (tegenwoordig Capitalmind).

Na ongeveer zes jaar verruilde hij het corporate finance kantoor voor een nieuwe uitdaging bij ING, waar hij de afgelopen zes jaar werkte. In zijn meest recente rol was Woodford als Senior Adviseur werkzaam binnen de Acquisition Finance & Structured Lending (AF&SL) tak van de bank. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het structureren en uitvoeren van complexe financieringsvraagstukken op het gebied van M&A en groeifinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen, maar ook voor PE fondsen en informal investors.

Robbie Woodford - Consultant Corporate Finance bij Aeternus

Per 1 mei heeft Woodford gekozen voor een nieuwe uitdaging en heeft zich aangesloten bij het Eindhovense kantoor* van Aeternus. Het corporate finance bureau helpt bedrijven in het MKB en mid-market segment onder meer bij fusie- en overnametrajecten, financiering en waarderingen en transacties. Aeternus, dat naar eigen zeggen transacties in meer dan dertig landen heeft begeleid, is onderdeel van M&A worldwide en werd in 2015 erkend als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Met de komst van Woodford telt Aeternus inmiddels 23 professionals. Afgelopen jaar werd het M&A bureau nog versterkt met Kathelijn Peerden.

* Aeternus heeft ook een vestiging in Venlo. In 2012 opende het een kantoor in Eindhoven, om drie jaar later binnen de gemeente te verhuizen naar een groter pand.