Kathelijn Peerden versterkt M&A bureau Aeternus in Eindhoven

22 april 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Aeternus Corporate Finance heeft onlangs zijn gelederen versterkt met Kathelijn Peerden, die als Consultant Corporate Finance is gestart. Peerden is afkomstig van boutique adviesbureau Inter Actus. In haar nieuwe functie zal zij fusies & overnames begeleiden en (bedrijfs-)waarderingen uitvoeren voor verschillende doeleinden.

Kathelijn Peerden behaalde in 2011 haar Master in Financial Management aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie deed Peerden reeds werkervaring op als Research Trainee bij Kempen Securities, de effectenpraktijk van Kempen & Co. Na haar afstuderen startte Peerden als adviseur bij multidisciplinaire adviesboutique Inter Actus in Waalwijk. De afgelopen vijf jaar richtte zij zich op corporate finance vraagstukken en corporate recoverytrajecten in het MKB. 

Tijdens haar periode bij Inter Actus volgde zij vervolgens de postdoctorale opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. In 2015 werd Peerden bovendien geregistreerd als Register Valuator, en geldt daarmee als specialist in waardebepalingen van ondernemingen.

Eerder dit jaar besloot Peerden afscheid te nemen van Inter Actus en heeft zich inmiddels aangesloten bij corporate finance kantoor Aeternus, dat is gevestigd in Venlo en Eindhoven. Aeternus begeleidt ondernemers in het top MKB en mid-corporate segment bij fusies en overnames, participaties en bedrijfsfinanciering en is een specialist op het gebied van waarderingen en bedrijfsfinanciering. Aeternus Corporate Finance maakt onderdeel uit van M&A worldwide en werd vorig jaar nog verkozen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Binnen Aeternus Corporate Finance is Peerden aangesteld als Consultant Corporate Finance. In die functie zal zij zich voornamelijk gaan richten op het begeleiden van fusies en overnames en zal zij (bedrijfs-)waarderingen uitvoeren. “Gedreven en met passie voor mijn vak, vind ik het leuk om ondernemers te begeleiden bij belangrijke keuzes binnen hun ondernemerschap”, zegt Peerden over haar nieuwe functie.