Michiel Overgaag verruilt Accenture | Consulting voor Bvolve

01 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Michiel Overgaag heeft de overstap gemaakt van Accenture naar Amersfoorts adviesbureau Bvolve.

Via de studies Politicologie en Communicatiemanagement is Overgaag in 2008 begonnen als management consultant bij Dutch. Bij het adviesbureau uit Bunschoten heeft hij zich beziggehouden met het ondersteunen van klanten bij business transformatie en implementatie, met name in de sectoren overheid, energie en telecom. Hij richtte zich vooral op het snijvlak van operational excellence en change management.

Na 5,5 jaar Dutch maakte Overgaag in de lente van 2014 de overstap naar Accenture, met als doelstelling om zijn ontwikkeling vanuit de mogelijkheden van een grote corporate voort te zetten. Hij ging als process excellence & change enablement consultant aan de slag, waarbij hij werkte voor klanten in de sectoren: resources, products, communications, media & technology en health & public services. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij Accenture maakte Overgaag intern de switch naar management consulting in de Health & Public Services industrie. “Door mijn studie en achtergrond heb ik grote affiniteit met de overheidssector”, herinnert Overgaag zich over de verandering van functie. In die rol ondersteunde hij opdrachtgevers met onder meer business function implementation, business case & value realisation, large scale transformations, lean, data & analytics advisory en innovation.

Michiel Overgaag - Senior Consultant bij Bvolve

Per vandaag maakt Overgaag de overstap naar Bvolve, voorheen BiZZdesign Consultancy. Bij het bureau is Overgaag aangesteld als Senior Consultant – zijn focus zal liggen op digitale transformatie en process excellence. “De sterke positie van Bvolve in de energie en overheidssector, de eigen solutions, de vakgebieden Lean en BPM, de ondersteuning van klanten bij digitale transformaties, het ondernemerschap en de focus op persoonlijke ontwikkeling waren voor mij aanleiding om over te stappen en te kiezen voor Bvolve”, aldus Overgaag. “Ik kijk erg uit naar mijn start en de komende periode!”

“Michiel is een expert in organisatieontwikkeling en zet zijn kennis van procesontwerp en inrichting in om organisaties continu te verbeteren. In zijn veranderrealisaties om de mens mee te krijgen maakt hij gebruik van change management, benefit tracking, training, coaching en performance monitoring. Hij werkt bij voorkeur samen met de klant aan een gedeeld resultaat”, stelt Bvolve over zijn nieuwste aanwinst.

Eerder dit jaar versterkte Bvolve het team met Dirk Krantz – ook hij is als Senior Consultant in dienst getreden.