Dirk Krantz gestart als Senior Consultant bij adviesbureau Bvolve

16 maart 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Bvolve heeft zijn adviesteam versterkt met Dirk Krantz als Senior Consultant. In zijn nieuwe rol richt hij zich op digitale transformatie vanuit onder andere procesinnovatie en informatie management.

Dirk Krantz is een professional met meer dan vijfentwintig jaar ervaring met bedrijfsprocessen, IT-applicaties en informatie in de rol van architect en consultant. Voor zijn overstap naar Bvolve, een consultancybureau dat opdrachtgevers onder meer ondersteunt bij digitale transformaties, werkte Krantz als in IT-rollen bij onder meer bij Ahold, TMNS en diervoerproducent De Heus.

Als nieuwe senior adviseur vormt Krantz een “zeer waardevolle toevoeging aan het team”, geeft Alice Fischer, HR Manager bij Bvolve, aan, die toevoegt: “Niet alleen door zijn enorme kennis en ervaring op het snijvlak van business en ICT maar ook door de inspirerende en enthousiasmerende wijze waarop hij deze kennis weet over te dragen aan collega’s en opdrachtgevers.”

Ze vervolgt: “De fit met de business goals, de processen, de architectuur, de integriteit en de IT-agility zijn Dirk’s kerncompetenties. Business transities met een kritieke impact bewijzen zich als een prima gelegenheid om deze waarden in te brengen. Hiermee heeft hij vele zeer toepasselijke processen en systemen samengesteld voor bedrijven in uitgeverij, retail, telecom, transport, gemeentelijke samenwerking, en meer.”
Dirk Krantz - Bvolve
Krantz, die zich bij Bvolve vooral zal richten op digitale transformaties vanuit onder meer procesinnovatie en informatie management, vertelt waarom hij heeft gekozen voor het adviesbureau uit Amersfoort: “Waarin Bvolve zo goed bij mij past, is de belangstelling voor ondernemerschap, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Het is schitterend dat ook onze young professionals al heel snel de gelegenheid krijgen en nemen om serieus waarde toe te voegen bij onze opdrachtgevers.” 

“De kwaliteit van de oplossingen meet Dirk af aan hoe deze business value toevoegen. Doorlooptijd van realisatie en van aanpassingen is wat hem betreft een aspect van kwaliteit dat aanhoudend in belang toeneemt”, legt Fischer verder uit, die de link legt met de huidige activiteiten binnen Bvolve: “Het hele huis dat we nu aan het bouwen zijn met Agile, Digitalisering, Datamanagement en Data Lakes rust in feite op deze pijlers van kwaliteit en tijd.”

Fischer besluit: “Veel veranderingen vragen om een stuk realisatie dat momenteel wordt aangeduid met ‘digitalisering’. De omzetting van bedrijfsdoel naar digitalisering is waar Bvolve en Dirk Krantz samen met de opdrachtgevers een vertrouwde passage kunnen maken.”

* Bvolve werkt voor klanten uit diverse sectoren, zoals banken, onderwijs en overheid en telt veertig medewerkers.