NBC/Van Roemburg & Partners en Match Plan sluiten samenwerking

25 april 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Na eerdere samenwerkingen met accountantsbureaus De Groof en Rijkse, is Match Plan Corporate Finance een samenwerking aangegaan met NBC/Van Roemburg & Partners. Ook dit partnership richt zich op de uitwisseling van prospects en diensten op het gebied van financieel advies en corporate finance.

NBC/Van Roemburg & Partners is een full-service accountants- en adviesbureau op het gebied van administraties, jaarrekeningen, financiële planning, belastingaangiften, salarisadministratie, juridische dienstverlening en risicobeheer. Het adviesbedrijf, onderdeel van NBC Nederland, een landelijke organisatie van accountantskantoren, is gevestigd in Volendam en heeft circa vijftig medewerkers in dienst. 

Bij het bedienen van haar klanten in de regio, loopt NBC/Van Roemburg & Partners regelmatig tegen corporate finance vraagstukken aan. De klanten aan wie zij accountancydiensten verlenen, lopen soms rond met de wens om andere partijen over te nemen, of juist hun eigen business te verkopen of nieuw kapitaal aan te trekken door middel van bedrijfsfinanciering. Aangezien NBC/Van Roemburg & Partners deze expertise niet zelf in huis heeft, maar klanten wel graag end-to-end dienstverlening wil leveren, besloot het kantoor tot een samenwerking met Match Plan Corporate Finance, een Haagse corporate finance boutique.

NBC-Van Roemburg en Partners werkt samen met Match Plan Corporate Finance

“Deze samenwerking bundelt de aanwezige kennis en kwaliteiten in beide organisaties zodanig dat ze die kunnen inzetten voor elkaars klanten, prospects en netwerk”, aldus het accountantsbureau in een persverklaring.

Door de samenwerking kunnen beide partijen een breder dienstenpakket ontwikkelen, dat volgens NBC/Van Roemburg & Partners in lijn ligt met hun lange termijn ambitie om verder te groeien in de regio. Voor Match Plan – het M&A kantoor telt tien medewerkers – betekent dit de derde samenwerkingsovereenkomst in korte tijd met een accountantskantoor.

In november sloot Match Plan een deal met De Groof, een middelgroot accountants- en adviesbureau uit Veldhoven, en eerder dit jaar ging het een samenwerking aan met Rijkse accountants & adviseurs.