Match Plan Corporate Finance sluit samenwerking met De Groof

02 november 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Accountants en adviesorganisatie De Groof heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Match Plan Corporate Finance. 

Met zo’n 50 medewerkers in dienst is De Groof een middelgroot accountants- en adviesbureau. Het adviesbedrijf, gevestigd in Veldhoven, richt zich op accountancydiensten als administraties, jaarrekeningen, belastingaangiften en salarisadministratie, en levert tevens gespecialiseerde adviesdiensten op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

De afgelopen jaren heeft De Groof op verschillende fusie- en overnametrajecten samengewerkt met Match Plan, een corporate finance kantoor uit Den Haag met een team van zo’n tien adviseurs. De Groof vervulde tijdens deze M&A-trajecten de rol van algeheel vertrouwenspersoon van de opdrachtgever, terwijl Match Plan primair de leiding nam in de financial advisory werkzaamheden, zoals het uitvoeren van waarderingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van de dealcontracten.

Match Plan Corporate Finance sluit samenwerking met De Groof

Voortbouwend op het succes van de trajecten hebben de twee bedrijven eind vorige maand besloten om hun samenwerking te formaliseren. Door de bundeling van krachten verwachten De Groof en Match Plan een sterkere vuist te kunnen maken tegenover de grotere partijen in de markt, door onder meer het kunnen aanbieden van een breder dienstenpakket en het stimuleren van kennisuitwisseling tussen hun adviseurs. “De samenwerkingsovereenkomst stelt beide partijen nog beter in staat om hun groeiambitie voor de toekomst te realiseren”, aldus de partners in een persverklaring.