Grant Thornton benoemt Irma van Seeters, Mark Splinter en Mark Hoekstra

21 maart 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft begin dit jaar twee nieuwe partners benoemd: Irma van Seeters en Mark Splinter. Daarnaast is Mark Hoekstra, sinds 2010 partner bij het accountants en advieskantoor, gepromoveerd tot global leader van de Forensic & Investigation praktijk.

Irma van Seeters werkte van 2007 tot en met 2009 in de Assurance praktijk van Grant Thornton. Hierna ging zij aan de slag bij onder andere Flynth Adviseurs en Accountants en werkte ze als interim manager voor de bouwsector. In 2013 keerde Van Seeters terug bij Grant Thornton als adviseur binnen de samenstel- en adviespraktijk. Hier adviseert zij directeur-grootaandeelhouders, bestuurders en zelfstandige ondernemers over verschillende groeivraagstukken, zoals optimalisatie, het verbeteren van rendement en financieringen. Van Seeters begeleidt organisaties in onder andere de productie, zorg, logistiek, automotive, transport en leisure sector. 

Mark Splinter werkt sinds 2007 in de Assurance praktijk van Grant Thornton. Daarvoor werkte hij onder andere voor BDO en als internal auditor bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit de rol van supervisor bij Grant Thornton groeide Splinter begin 2008 door tot Audit Manager en in september 2009 tot Senior Audit Manager. Hij bedient zowel nationale als internationale klanten in verschillende sectoren, zoals productie, handel, energie, media & entertainment en chemie. Daarnaast is Splinter betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van IT binnen de controlepraktijk.

Irma van Seeters, Mark Splinter, Mark Hoekstra bij Grant Thornton

Met ingang van 1 januari 2017 is Mark Hoekstra benoemd tot wereldwijd hoofd van de Forensic & Investigation praktijk. Hoekstra heeft de afgelopen jaren een prominente rol gespeeld bij de ontwikkeling van de wereldwijde forensische praktijk –specifiek forensic technology – en wordt binnen het adviesbureau gezien als een expert op het gebied.

Samen met de Global leaders van andere internationale servicelines is Hoekstra vanuit zijn nieuwe rol betrokken bij het bepalen van de wereldwijde Advisory strategie – de tak is goed voor een omzet van meer dan $1,4 miljard. Daarnaast krijgt hij de leiding over de Global Forensic stuurgroep, neemt hij deel in de Cyber security stuurgroep en blijft hij betrokken bij de ontwikkeling binnen forensic technology. Nederland geldt binnen het kantoor als een van de voorlopers in forensic technology: zo is Nederland het Center of Excellence op het thema voor het Europese vasteland.

“Ik ga me bezighouden met het verder uitbouwen van de forensische praktijk. Hierbij focus ik me vooral op het beheersen van de kwaliteit en risico’s”, aldus Hoekstra.