Terugblik op Bain & Company - UNHCR business course

20 maart 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Afgelopen maand organiseerde Bain & Company, in nauwe samenwerking met UNHCR, een business course voor masterstudenten.

In de tweede week van februari vloog een geselecteerde groep ambitieuze studenten onder begeleiding van consultants van Bain & Company naar Kopenhagen. In de Deense hoofdstad namen de studenten deel aan de ‘Bain-UNHCR Strategy Days’, een gezamenlijk evenement van Bain en de UNHCR, de United Nations Refugee Agency. 

Tijdens de in totaal vierdaagse business course, die voor het eerst werd georganiseerd, kregen de studenten de mogelijkheid om samen met UNHCR en Bain consultants te werken aan een case op het kantoor van de Verenigde Naties. Hierdoor konden zij ervaren hoe het dagelijkse leven van een strategie consultant eruit ziet, en de manier van werken bij Bain beter leren kennen.

Bain Strategy Days - Business Course

Naast twee dagen in Kopenhagen, kregen de studenten ook de kans om in het Bain kantoor in de Rembrandttoren in Amsterdam te werken en diverse workshops en presentaties van partners bij te wonen. Naast het oplossen van casewerk, kregen de studenten door middel van een interactief avondprogramma in zowel onze hoofdstad als Kopenhagen ook de kans om persoonlijk kennis te maken met Bain consultants.

Bain & Company organiseert jaarlijks diverse inhousedagen en business courses voor studenten. Begin april is het bureau aanwezig bij Consultancy Castle – Bain verzorgt de kick off op vrijdag 7 april. En in mei vindt de volgende Bain business course plaats. Bekijk de pagina Bain & Company | Events voor een overzicht van alle actuele evenementen. 

Meer weten over werken bij Bain & Company? Lees ook het interview met Chantal Stoffelsma, Consultant bij het advieskantoor.