Acht nieuwe medewerkers voor Conclusion Digital

06 februari 2017 Consultancy.nl 5 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Snelgroeiende digitale specialist Conclusion Digital heeft de afgelopen periode acht nieuwe professionals aan zich weten te binden. Froukje Meirink maakte de overstap van moederbedrijf Conclusion en richt zich onder meer op DevOps, terwijl Quirine Mennens is begonnen als front-end developer. Daphnee Pattiwael is als user experience designer aan de slag gegaan en Harry Otse is gestart als Agile Coach/Scrummaster. Verder hebben Loes Simons en Bernadette Hoens het team aangevuld als respectievelijk application developer en applicatiespecialist en is Joost Rutgers binnen Conclusion Digital verantwoordelijk voor sales en new business. Tenslotte is Ivan Mous gestart als Data Scientist.

Met meer dan honderd professionals in dienst is Conclusion Digital een middelgroot digitaal en creatief bureau dat opdrachtgevers ondersteunt met het implementeren van digitale transformaties en bedrijven helpt zich te wapenen tegen de opmars van digitale startups en disruptors. Conclusion Digital* is een van de werkmaatschappijen van Conclusion, een zakelijke dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. De afgelopen periode heeft Conclusion Digital haar team** diverse malen uitgebreid, een overzicht van de aanstellingen:Acht nieuwe medewerkers voor Conclusion Digital-2Froukje Meirink is sinds medio 2015 werkzaam als Directeur Operations binnen Conclusion en heeft meer dan tien jaar ervaring opgedaan binnen DevOps omgevingen. In de afgelopen jaren werkte ze onder meer ruim drie jaar bij ProRail als Manager IT Service Delivery (Reisinformatie & Planning), waar ze verantwoordelijk was voor de 24/7 run en change van de reisinformatieketen. Over haar nieuwe uitdaging zegt Meirink: “Bij Conclusion Digital zal ik mij gaan richten op Projecten & Operations met een focus op DevOps in combinatie met plezier hebben en leuke mooie dingen doen.”

Quirine Mennens rondde in 2013 een opleiding af tot Gecertificeerd software architect aan de Open Universiteit Nederland en behaalde eerder een Bachelor aan de Fontys Hogeschool (ICT, Software Engineering). Als Software developer en -engineer heeft Mennens de afgelopen tien jaar ruime ervaring opgedaan bij verschillende softwarebedrijven (Medtronic, KEMBIT, BeeOne), waarbij zijn expertise vooral ligt in het .NET applicatie framework. Bij Conclusion Digital is Mennens eind vorig jaar gestart als Front-end Developer.

Daphnee Pattiwael studeerde in 2015 als interaction designer af aan Hogeschool Zuyd (Maastricht, Bachelor of Science in Communication & Multimedia Design). Later dat jaar startte ze via opleider Educom & Datacom het Traineeship Application Development (PHP - C# (.NET), waar ze zich diverse programmeertalen eigen maakte. Gedurende deze periode kwam ze reeds te werken voor Conclusion Digital, onder meer als application developer en service desk engineer. Na afronding van het traineeship besloot ze september 2016 binnen Conclusion Digital als User Experience-designer aan de slag te gaan.

Harry Otse sloot zich eind vorig jaar aan bij Conclusion Digital, waar hij is aangesteld als Agile Coach/Scrummaster en zich richt op “het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van projecten, met een blije klant en eindgebruiker als doel.” Momenteel volgt Otse tevens een master in Beleid, communicatie en organisatie aan de VU Amsterdam. Eerder behaalde hij een Bachelor in Communicatie aan de Christelijke Hogeschool in Ede. In diezelfde periode werkte hij tevens als Online Marketing Consultant bij E-difference. Medio 2015 voltooide Otse zijn afstudeerproject bij digitaal bureau eFocus (in zomer van 2016 overgenomen door Valtech), waar hij vervolgens ruim een jaar werkte als digital projectmanager.Acht nieuwe medewerkers voor Conclusion Digital-2Loes Simons behaalde in 2014 een master in Biologie aan Wageningen University, maar besloot vervolgens de overstap naar IT te maken en volgde net als Daphnee Pattiwael het Traineeship Application Development (PHP - C# (.NET). In mei 2016 sloot ze zich aan bij Conclusion Digital als Application Developer.

Bernadette Hoens is een professional met meer dan twintig jaar ervaring, waaronder meer dan tien jaar ervaring als systeemontwikkelaar bij pensioenuitvoerder APG, waar ze tot 2008 werkzaam was. In de jaren daarop werkte ze onder meer bij Vodafone als Quality Assurance Specialist en als Business Intelligence specialist (vanuit Experis). Bij Conclusion Digital is ze medio 2016 aan de slag gegaan als Application Development Specialist.

Joost Rutgers kan bogen op een loopbaan van meer dan vijftien jaar in verkoop en marketing van marketing automatiseringsoplossingen, zowel nationaal en internationaal, waarbij hij gespecialiseerd is in Customer Journey onderzoek. Via diverse interim-opdrachten op het snijvlak van marketing, sales en communicatie heeft hij zich vanuit zijn eigen organisatie aangesloten bij Conclusion Digital. In zijn nieuwe rol als Sales Director is Rutgers sinds oktober vorig jaar verantwoordelijk voor sales en new business.

Ivan Mous studeerde in 2007 af in Natuurkunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In de jaren daarna was Mous onderzoeker in opleiding aan het Nikhef, het Nationaal instituut voor subatomaire fysica in Nederland. Vervolgens kwam hij vanaf 2013 te werken als .Net systeemontwikkelaar binnen zorgverzekeraar DSW. In zijn nieuwe rol binnen Conclusion Digital werkt hij inmiddels als Data Scientist. 

* Conclusion Digital werkt vanuit drie locaties. Het kantoor in Amsterdam is gespecialiseerd in digital marketing, het kantoor in Utrecht in business en productivity applications en Heerlen fungeert als een satellietvestiging waarvandaan een aantal grote klanten in de regio Zuid-Limburg bediend worden.

** Het team van Conclusion Digital bestaat
uit onder meer creatieve strategen, concept denkers, user experience (UX) consultants, user interface (UI) en visual designers, media-, marketing- en business consultants, project managers, web developers, mobile developers en applicatie developers.