Vier nieuwe professionals voor ICT-Partners in West-Nederland

14 december 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 januari 2017 opent ICT-Partners een nieuwe vestiging in West-Nederland. Vier professionals zijn inmiddels aan boord gehaald om het kantoor op de kaart te zetten: Anna Valkenburg, Robert Maijen, Edwin Rombeek en Pieter Swildens. 

In juni van dit jaar schreef Consultancy.nl over de uitbreidingsplannen van ICT-Partners. Het bureau, dat inmiddels zo’n vijftien jaar bestaat, is momenteel nog met name actief in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Door de groeiende vraag naar zijn dienstverlening vanuit het Westen van het land werd besloten om de markt te betreden. Waar het bureau zich gaat vestigen is nog niet bekendgemaakt. “Met het uitbreiden van onze activiteiten in West-Nederland zijn wij in staat om organisaties uit deze regio, vanuit het local-for-local principe, nog beter te ondersteunen bij hun ICT-vraagstukken. Deze stap is tevens in lijn met de ambitie om een landelijke dekking te realiseren”, zegt Pascal Verberkt, die sinds 2001 de rol van algemeen directeur bij ICT-Partners bekleedt.

Om het nieuwe kantoor te bemensen heeft het kantoor vooralsnog vier nieuwe professionals aangetrokken. Van Anna Valkenburg, een professional met meer dan vijftien jaar ervaring, was al bekend dat ze de overstap zou maken. Zij zal in de rol van Sales & Recruitment verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van het klantenbestand en het werven van collega’s.

Anna Valkenburg -  Robert Maijen - Edwin Rombeek - Pieter Swildens

Naast Valkenburg is ook Robert Maijen inmiddels als Infrastructuur Consultant gestart bij ICT-Partners, een professional met ruime ICT ervaring op het snijvlak van onder meer automatisering, standaardisatie en documentatie. De afgelopen twee jaar werkte hij als management consultant voor Detron Detachering en daarvoor zo'n negen jaar bij Login Consultants, in zijn laatste rol als Senior Consultant. Maijen heeft veel expertise in desktopoplossingen en ervaring met programma’s als Citrix, VMware, Microsoft, RES Software en AppSense producten om een ontwerp en implementatie van virtuele desktop infrastructuren samen te stellen.

De derde aanwinst is Edwin Rombeek, een ervaren Sales professional met een sterke focus op solution selling. Hij heeft meer dan negentien jaar saleservaring, waarvan veertien jaar binnen het wereldwijde ICT domein. Alvorens hij bij ICT-Partners startte was hij twee jaar werkzaam in een Salesrol bij Dimension Data en in de periode daarvoor onder meer bij techbedrijf AppSense, als Sales Manager voor de Benelux. Net als Robert Maijen was Rombeek ook zesenhalf jaar werkzaam voor Login Consultants, als Senior Accountmanager en later als Sales Manager. Vakinhoudelijk is Rombeek onder meer gespecialiseerd op het gebied van enterprise sales en sales management. 

Tot slot versterkt ook Pieter Swildens ICT-Partners, als Technical Solutions Consultant. Swildens heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring binnen het ICT landschap en vervulde uiteenlopende rollen. Zo was hij werkzaam als Microsoft System Center & Cloud technical consultant voor SLTN Inter Access, was hij actief als Senior System Center & Cloud consultant bij SCCT en vervulde hij de rol van Infrastructure Consultant bij BPMi. In zijn vroege loopbaan was hij Software Distribution Infrastructure Engineer bij Atos Origin, en werkte hij als Software Distribution Specialist actief bij ING en diverse overige bedrijven. Hij begon zijn loopbaan als Novell & Unix netwerkspecialist bij de Belastingdienst. Swildens is onder meer gespecialiseerd in Microsoft Azure Cloud, Microsoft System Center, VMware en Hyper-V.

Met de komst van de vier ervaren krachten telt ICT-Partners inmiddels meer dan tachtig professionals. Vooruitkijkend geeft Valkenburg aan dat de groei van ICT-Partners ook het komende jaar zal doorzetten. “Ook begin volgend jaar zijn we al verzekerd van de instroom van een aantal kwalitatief zeer goede experts”, om daar aan toe te voegen: “…maar daarnaast zijn we zeker nog op zoek naar meer enthousiastelingen die met ons willen beginnen aan dit avontuur.”