ICT-Partners breidt dienstverlening uit naar Westen van Nederland

02 juni 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

ICT-Partners, een IT adviesbureau met vestigingen in Apeldoorn en Groningen, wil zijn activiteiten gaan uitbreiden in het Westen van Nederland. Om de expansie te gaan leiden heeft het bureau Anna Valkenburg aan boord gehaald. Valkenburg werkte hiervoor onder meer bij storagefabrikant Tegile Systems en IT-distributeur Exclusive Networks.

In de afgelopen vijftien jaar is ICT-Partners uitgegroeid tot een ICT-adviespartner voor grote en middelgrote organisaties. Het adviesbureau was tot voor kort met name actief in Noord-, Oost- en Midden-Nederland, maar in de afgelopen jaren zag het bureau de vraag naar diensten vanuit het Westen in rap tempo toenemen. “Zeker in de laatste jaren zien wij vanuit het Westen van Nederland steeds meer vraag naar onze diensten en totaaloplossingen”, zegt Pascal Verberkt, sinds 2001 algemeen directeur van ICT-Partners.

Anno 2016 zoeken de meeste organisaties continue naar manieren om hun dienstverlening aan klanten te verbeteren, de arbeidsproductiviteit te verhogen of hun beheerkosten te minimaliseren. De rol van technologie is de laatste jaren alleen maar belangrijker geworden. Tegen het licht van de snel veranderende markt en de stijgende vraag zijn bedrijven naarstig op zoek naar manieren om hun ICT infrastructuur te vernieuwen en de operaties van hun werkplekken te optimaliseren.

ICT-Partners kantoren in Apeldoorn en Groningen

Om hun klanten in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn en om te profiteren van het aanwezige potentieel in het Westen – steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zijn met afstand de grootste markten voor ICT-adviseurs – besloot Verberkt om de activiteiten van ICT-Partners verder uit te breiden in de regio. “Met het uitbreiden van onze activiteiten in West-Nederland zijn wij in staat om organisaties uit deze regio, vanuit het local-for-local principe, nog beter te ondersteunen bij hun ICT-vraagstukken.” Deze stap ligt tevens in lijn met de ambitie van de organisatie om een landelijke dekking te realiseren, vult Verberkt bovendien aan.

Om de nieuwe praktijk te gaan leiden is Anna Valkenburg, een professional met meer dan vijftien jaar ervaring, aangetrokken. Valkenburg was eerder werkzaam bij storagefabrikant Tegile Systems en IT-distributeur Exclusive Networks. In haar nieuwe functie is Valkenburg verantwoordelijk voor het uitbouwen van de activiteiten van de ICT-dienstverlener en de komende tijd zal zij de grondvesten leggen voor de nieuw op te richten locatie in West-Nederland.

Anna Valkenburg over haar nieuwe uitdaging: “De kracht van ICT-Partners zit in het feit dat zij als één van de weinige dienstverleners ICT benadert vanuit een menselijk perspectief én waarbij veel tijd, geld en energie gestoken wordt in innovatie. Dit gedachtegoed breng ik graag met veel enthousiasme naar het Westen, zodat ook hier organisaties kunnen rekenen op betrouwbare adviezen en oplossingen die maximaal aansluiten op hun bedrijfsdoelstellingen én waarbij nieuw te werven collega’s zich met name kunnen ontwikkelen in nieuwe software defined en hyperconverged oplossingsrichtingen.”