Martijn Vogelaar en Tim Enthoven versterken M&A kantoor Accuracy

01 december 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accuracy, een financial advisory bureau, heeft haar team uitgebreid met twee nieuwe professionals: Tim Enthoven en Martijn Vogelaar.

Met zo’n twintig professionals in dienst is Accuracy (sinds 2007 actief in Nederland) de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde financieel adviseur op het gebied van transacties, waarderingen, herstructureringen en disputen.

De afgelopen jaren heeft Accuracy, onder leiding van Leontine Koens-Betz, zijn footprint uitgebreid en ook voor de toekomst zet de fusie- en overnamespecialist in op verdere groei. Enkele maanden terug liet Koens-Betz tegenover Consultancy.nl weten de ambitie te hebben om Accuracy binnen drie jaar uit te breiden naar een team van dertig professionals. Deze groei is volgens haar een gevolg van de groeiende vraag uit de markt naar Accuracy’s diensten en de veranderende eisen van klanten en maakt dat het bureau zowel op zoek is naar ervaren professionals als net afgestudeerde talenten.

In lijn met de gestelde groeiambities heeft Accuracy dan ook recentelijk twee nieuwe professionals aan het team toegevoegd: Tim Enthoven en Martijn Vogelaar.

Tim Enthoven en Martijn Vogelaar

Tim Enthoven is master student Financial Economics. Vorig jaar startte de jonge professional zijn loopbaan als Junior Licence Consultant bij InfraControl, een systeemintegrator en internationale aanbieder van IT-oplossingen voor infrastructurele voorzieningen. Vervolgens was hij acht maanden als Young Professional actief binnen TriFinance, een consultancybureau gespecialiseerd in Finance en control. Enthoven is 1 oktober begonnen als trainee bij Accuracy

Martijn Vogelaar is een professional met enkele jaren werkervaring op het gebied van controlling en finance. De afgelopen anderhalf jaar was Vogelaar als Business Controller werkzaam voor NN. In die rol managede hij onder andere verbetertrajecten op het gebied van expense management. In de periode daarvoor doorliep hij bij NN een Finance Traineeship, dat hij na het behalen van zijn master in International Economic Studies, aan Maastricht University, was gestart. De afgelopen drie jaar doorliep Vogelaar met succes alle 3 niveaus van het CFA programma (Chartered Financial Analyst) aan het CFA Institute, een wereldwijde vereniging van investeringsprofessionals die kwalificaties afgeeft voor financiële professionals.

Afgelopen jaar werd Accuracy voor de derde keer op rij verkozen tot een van de Great Place’s to Work in de categorie kleine en middelgrote werkgevers in Europa.