Niels van Langen aan de slag bij consultancybureau Riverwise

26 oktober 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Niels van Langen is gestart bij Riverwise als Consultant Marketing Intelligence. 

Niels van Langen behaalde eerder dit jaar twee masters aan de Rotterdam School of Management (RSM) Erasmus Universiteit, in zowel strategisch management als business informatie management. Gedurende zijn studie was Van Langen zo’n twee jaar werkzaam als consultant, teamleider en projectmanager binnen de Rotterdamse vestiging van studentenadviesbureau SOLVE Consulting*.

Het afgelopen jaar bekleedde hij ook een bestuursfunctie binnen het studentenadviesbureau, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor planning en coördinatie van consultancyprojecten en voor de ontwikkeling van diensten van het bureau. Vakinhoudelijk is Van Langen onder andere gespecialiseerd in Big Data, Analytics en Information Strategy. 

Niels van Langen - Riverwise

Per 1 september is de young professional gestart bij Riverwise, een adviesbureau gespecialiseerd in strategie en business development. Het bureau werd in 2013 opgericht en levert verschillende management consultancydiensten aan zijn opdrachtgevers, die vooral actief zijn binnen het financial services segment, de zorg- en publieke sector. 

Voor Riverwise betekent de komst van Van Langen een verdere versterking van het team, dat inmiddels bestaat uit bijna tien consultants. Arian Eland, Partner bij het adviesbureau, zegt over de toegevoegde waarde van Van Langen: “Als allround consultant kan Niels uitstekend uit de voeten met bijvoorbeeld een strategisch positioneringsvraagstuk, maar ook met complexe big-data uitdagingen.”

* SOLVE Consulting (het voormalige SECEUR – ‘Social Enterprise Consulting Erasmus Universiteit Rotterdam’) adviseert sociale ondernemingen en non-profit instellingen zoals stichtingen, fondsen en gemeenten bij vraagstukken omtrent hun efficiëntie en effectiviteit.