Bart Groen en Judith Elbers versterken adviesbureau innergo

26 september 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Utrechts adviesbureau innergo breidt zijn adviesteam uit met twee nieuwe professionals. Bart Groen, afkomstig van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en Gladwell Academy, is inmiddels gestart als Senior Consultant; Judith Elbers, tot voor kort nog ICT Management Trainee via EVG Start, zal begin oktober bij innergo worden aangesteld als Junior Consultant.

Bart Groen begon zijn carrière als projectleider bij AT5, na het afronden van zijn studie Nieuwe Media & Digitale Cultuur aan de Universiteit Utrecht in 2007. Het daaropvolgende jaar maakt hij de stap naar de rol Marketing Manager bij een kleinere organisatie in Utrecht. In 2010 ontwikkelde Groen zich verder de bestuurs- en organisatiekundige kant op door te starten met een tweejarig managementtraineeship bij Het Expertise Centrum. Dat betekende ook dat hij weer ging studeren, deze keer een Master of Public Information Management aan de TiasNimbas Business School.

Tijdens het traineeship werd Groen ingezet op verschillende opdrachten bij onder meer de Logius en de Provincie Utrecht. In december 2011 startte hij daarnaast als organisatieadviseur en ‘storyteller’ bij Politie Nederland, waar hij gedurende ruim 4 jaar ondersteunde bij de ontwikkeling van veranderkundige interventies om de medewerkerparticipatie binnen de politieorganisatie te verhogen. De afgelopen jaren is Groen als zelfstandig adviseur actief geweest onder andere als trainer bij Gladwell Academy, de opleidingentak van BlinkLane Consulting, en als adviseur bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. De stap naar innergo omschrijft hij als: “Een kans om samen te groeien!”

Bart Groen, Judith Elbers - Innergo

Judith Elbers heeft psychologie en organisatiecommunicatie gestudeerd aan de Universiteit Twente. In 2014 ging Elbers aan de slag bij Autism Link Malaysia waar zij werd opgeleid tot Applied Behavior Analysis Therapeut in Selangor, Maleisië. Toen zij terugkeerde in Nederland besloot zij echter een andere carrière-weg in te slaan en startte als ICT Management Trainee bij EVG Start. Vanuit dit Traineeship is zij momenteel werkzaam als Proces-/Ketenmanager bij KPN Zakelijke Markt. Tevens behaalde zij certificaten op het gebied van Scrum, Prince2 Foundation, ITILv3 Foundation en BiSL.

innergo

Bart Groen is per september als Senior Consultant gestart bij innergo, een adviesbureau uit Utrecht dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsvoering van (semi-)publieke instellingen. Groen versterkt het team van het bureau op het gebied van training & coaching (zowel extern richting de klant als intern richting het team) enerzijds en storytelling en informatiemanagement binnen verandertrajecten anderzijds. Elbers zal per 1 oktober innergo versterken als Junior Consultant. Zij zal zich onder meer gaan richten op vraagstukken op het gebied van verandering, processen en informatietechnologie.

Eerder dit jaar lanceerde innergo een nieuwe website en pay-off – ‘Beter presteren, samen vooruit’.