Cyrus Ditzel maakt overstap van BCG naar Eden McCallum

04 mei 2016 Consultancy.nl

Ervaren strategieconsultant Cyrus Ditzel heeft zich onlangs aangesloten bij consultancybranchegenoot Eden McCallum. Vanuit het kantoor in Amsterdam heeft hij in zijn nieuwe rol als Associate Partner de taak meegekregen om de footprint van Eden McCallum in de Consumer Goods branche verder uit te breiden.

Cyrus Ditzel is een professional met jarenlange consultancyervaring. De afgelopen tien jaar werkte Ditzel voor strategy consultancykantoor The Boston Consulting Group (BCG), waar hij na het behalen van zijn Master (Economics & Business) aan de Erasmus University Rotterdam begon als Associate en uitgroeide naar zijn meest recente rol als Principal Consultant. Binnen BCG werkte Ditzel in een groot aantal verschillende sectoren en disciplines, met een specifieke focus op de Consumer Goods branche en Marketing & Sales. Zo hielp hij vanuit de BCG-kantoren in Amsterdam en New York verschillende marktleiders bij het aanpakken van complexe strategische vraagstukken en bij het uitvoeren van grote verandertrajecten.

Onlangs besloot Ditzel BCG te verruilen voor een nieuwe uitdaging bij branchegenoot Eden McCallum, een top-tier consultancybureau dat bekend staat om zijn flexibele resourcing model. Over zijn nieuwe uitdaging zegt Ditzel: “Ik ben heel blij om me bij het team aan te sluiten, de ondernemende cultuur en flexibele en cliëntgerichte werkwijze van Eden McCallum spreken me enorm aan.”

In zijn nieuwe rol als Associate Partner zal Ditzel zich richten op het verder uitbouwen van de Consumer Goods praktijk van het bureau in de Benelux. “Ik kijk er naar uit om cliënten te ondersteunen op een manier die echt op maat gemaakt is voor hun specifieke behoeftes”, laat hij weten. Het cliëntenbestand van Eden McCallum omvat ruim 300 bedrijven, waaronder multinationals, grote vermogensbeheerders en verschillende middelgrote bedrijven met een vestiging in de regio.

Heleen Wachters, een van de medeoprichters van Eden McCallum’s vestiging in de Benelux en een van de Managing Partners van het Nederlandse kantoor, is verheugd over de komst van Ditzel. Ze geeft aan: “Cyrus’ diepgaande expertise in marketing en customer experience, en zijn passie en bewezen vermogen om nieuwe inzichten en duurzame verandering in te leiden, zullen van onschatbare waarde zijn voor onze cliënten.”

Vorige maand werd het leadership team van Eden McCallum Nederland uitgebreid met Wouter van Essenberg, afkomstig van Ordina en tevens een voormalig Principal van BCG.

Nieuws

Meer nieuws over