Anderson MacGyver relatie-event: Leadership in Digital Transformation

13 april 2016 Consultancy.nl

Ter gelegenheid van het drie jarig bestaan organiseert Anderson MacGyver haar eerste relatie-event op donderdag 26 mei 2016. Het event moet in de toekomst uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend event. In deze eerste editie wordt stilgestaan bij de sterke groei van het bureau in de afgelopen drie jaar en zullen Marcel Krom (CIO van PostNL) en Lucas Vos (CEO van Royal FloraHolland) lezingen verzorgen, met als thema ‘Leadership in Digital Transformation’.

Anderson MacGyver, opgericht in 2013 door Rik Bijmholt en Gerard Wijers, is een adviesbureau dat zich richt op vraagstukken op het snijvlak van Business en IT. De afgelopen drie jaar heeft het bureau een sterke groei doorgemaakt. Anderson MacGyver bestaat inmiddels uit een team van 25 adviseurs en interim managers en kan tot zijn klantenkring opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren rekenen, waaronder corporate organisaties als PostNL, Royal FloraHolland en Univé, maar ook partijen als Schuuring, NS, Port of Rotterdam, ECT en CMIS. “Een mooie klanten- en opdrachtenportefeuille, waarbij IT en digitalisering steeds nadrukkelijker de toekomst van onze klanten bepaalt”, aldus Bijmholt.

“De afgelopen jaren kunnen samengevat worden als een interessante reis vol high-impact projecten en ontwikkelingen”, blikt Bijmholt terug. Ondanks de nog relatief jonge leeftijd van Anderson MacGyver, heeft het consultancybureau binnen de branche een sterk trackrecord weten op te bouwen. De twee oprichters hebben daarbij deels kunnen putten uit hun gemeenschappelijke achtergrond bij zowel Equaterra als KPMG, waar ze voorheen allebei werkten. Inmiddels, na drie jaar op eigen benen te staan, geven Bijmholt en Wijers aan “ontzettend trots” te zijn op waar hun onderneming nu staat.

Om de sterke groei tot op heden te vieren en om samen met haar relaties – die vertrouwen in hun diensten hebben – stil te staan bij deze prestatie organiseren Bijmholt en Wijers een relatie-event*. Op donderdag 26 mei 2016 is het zover, dan vindt de eerste editie van het Anderson MacGyver evenement plaats op het kantoor van het adviesbureau in Houten.

Naast stil te staan bij de ontwikkeling van het bureau, is er een informatief inhoudelijk programma. “We hebben in de periode dat we met Anderson MacGyver actief zijn gezien dat er een aantal belangrijke ontwikkelingen zijn die bepalend zijn geworden voor het succes dat bedrijven hebben met de inzet van informatie en informatietechnologie. Zo hebben we gezien dat de bekwaamheden op het gebied van leiderschap en organisatie juist het verschil kunnen maken als het gaat om het succesvol realiseren van een digitale strategie”, zegt Wijers.

Hierop inspelend heeft Anderson MacGyver Marcel Krom, de CIO van PostNL, en Lucas Vos, de CEO van Royal FloraHolland, bereid gevonden een lezing te houden met als thema ‘Leadership in Digital Transformation’. Aansluitend is er ruimte voor een hapje en een drankje, waarbij voldoende mogelijkheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

* Het relatie-event is exclusief voor relaties van Anderson MacGyver en alleen op uitnodiging.

Nieuws