BPM Company betrekt groter kantoor in Zeist

12 februari 2016 Consultancy.nl

BPM Company heeft zijn oude vestiging in Driebergen verruild voor een groter kantoorpand in Zeist. Het besluit ligt in lijn met de ambitieuze groeidoelstellingen van de snelgroeiende BPM implementatiespecialist, die zich vorig jaar onder de selecte groep van FD Gazellen wist te scharen.

BPM Company werd begin 2011 opgericht met de visie om bedrijfsprocessen van zowel grote als kleine organisaties te verbeteren door middel van Business Process Management (BPM) software. Het bureau, dat zowel in Nederland als internationaal opereert (vanuit kantoren in België en Roemenië), biedt een technologieplatform en ondersteunt klanten met consultancy- en implementatiediensten. BPM Company is gespecialiseerd in systemen als Cordys, Lombardi, Tibco en met name Pega – BPM Company is Pega Alliance partner.

Sinds zijn oprichting is BPM Company sterk gegroeid. Deze snelle groei werd onder meer geïllustreerd door de zesde plek die het bureau in 2015 wist te behalen in de Top-100 van de jaarlijkse FD Gazelle Awards, met een groei van maar liefst 1005%. Binnen de MKB categorie voor de provincie Utrecht leverde dit BPM Company zelfs een tweede plaats op. Met dit behaalde resultaat is BPM Company een van de zeventien adviesbureaus die zich het afgelopen jaar een FD Gazelle mochten noemen.

Eelco Vissinga, medeoprichter van BPM Company (samen met Alexander Schutte, red.) was trots op de verkregen erkenning en zei daarover: “Het is de eerste keer dat BPM Company een FD Gazelle Award toegekend heeft gekregen. Deze award geeft weer hoe snel we zijn gegroeid en ons sinds de oprichting van ons bedrijf hebben ontwikkeld. We zien dit als een goed teken dat onze klanten vertrouwen hebben in ons en tevreden zijn met de diensten die wij leveren.”

Anno 2016 is het adviesbureau uitgegroeid naar een team van ongeveer 15 professionals. Om aan hun verdere groeiambities voor de komende jaren te kunnen voldoen besloot BPM Company onlangs om hun oude kantoor in Driebergen te verruilen voor een groter kantoor in Zeist, gelegen aan de Utrechtse weg 82. “Dit was duidelijk de beste stap die BPM Company dit jaar had kunnen nemen”, aldus Vissinga, die als Managing Director leiding geeft aan het Nederlandse kantoor van BPM Company.

Vissinga heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van onder meer IT strategie, BPM vraagstukken en programma- en projectmanagement en werkte in het verleden onder meer voor Centric. In zijn laatste rol bij de ICT dienstverlener gaf hij als General Director leiding aan Centric Roemenië. Ook werkte hij enkele jaren als manager bij ING en als Field Manager bij Pink Elephant.

Nieuws

Meer nieuws over