Tom van de Schoot partner bij adviesbureau KplusV

19 januari 2016 Consultancy.nl

KplusV heeft Tom van de Schoot benoemd tot partner. Van de Schoot, die sinds 2007 werkzaam is bij het bureau, richt zich vooral op financieringsvraagstukken, ondernemerschap en (innovatieve) samenwerkingsverbanden.

Na ruim vier jaar gewerkt te hebben als beleidsmedewerker Innovatie en Arbeidsmarkt bij de provincie Noord-Brabant trad Van de Schoot begin 2007 in dienst bij KplusV, een organisatieadviesbureau met vestigingen in Arnhem en Amsterdam. Bij het bureau heeft hij zich met name beziggehouden met ‘new business’ – groei, financiering, informal investing en het opzetten van samenwerkingsprojecten – en innovatie. Zo ondersteunt hij ondernemers bij het aantrekken van risicodragende financiering, en helpt hij instellingen bij businessplanning en financiering van innovatieve projecten, onder andere op het gebied van valorisatie, vakmanschap en opleidingen. Van de Schoot is tevens betrokken bij ‘Money Meets Ideas’, het informal investing platform van de Rabobank, waarbij zijn focus ligt op het in contact brengen van investeerders met startende en snel groeiende ondernemingen.

Per 1 januari 2016 is Van de Schoot door KplusV, mede op basis van zijn sterke prestaties de afgelopen acht jaar, benoemd tot partner. “Tom is al jarenlang een gedreven, inspirerende adviseur én collega. Zijn ruime kennis, ervaring en contacten binnen de kapitaalmarkt, het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt zijn inmiddels onmisbaar voor ons bedrijf. Wat mij betreft is zijn partnerschap een logisch voortvloeisel”, zegt Hendrik van der Meulen, Managing Partner van het bureau.

“Ik ben een ondernemer in hart en nieren. De partnerrol past perfect bij mijn ondernemende ambities”, laat Van de Schoot weten. Hij vervolgt: “De ondernemer in mij is altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Niet alleen voor klanten en opdrachtgevers, maar ook voor mezelf. Het partnerschap geeft mij een mooie stap voorwaarts. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van KplusV, met alle talentvolle en kundige collega’s. De markt heeft duidelijk behoefte aan die expertise. Het is mijn missie en toegevoegde waarde als partner om marktkansen te zien en verzilveren.”

Tegelijk met de benoeming van Van de Schoot heeft KplusV bekendgemaakt dat Chantal Brouwer, sinds 1999 in dienst bij KplusV en sinds 2011 als partner, heeft besloten te vertrekken bij KplusV. Hiermee is het totaal aantal partners gelijk gebleven op zeven. Naast Van der Meulen en Van de Schoot behoren ook Bart Blokhuis, Dick van Maanen, Erik Meiberg, Edwin Netjes en Marco de Weger tot het partnerteam. “Na zestien mooie jaren kreeg ik de behoefte iets anders te gaan doen en een nieuwe carrièreweg in te slaan. De komende periode rond ik mijn activiteiten af en oriënteer ik me op een andere werkzame invulling”, aldus Brouwer.

Nieuws

Meer nieuws over