Stefan Theune en Corné van Zandvoort versterken Salvéos

30 december 2015 Consultancy.nl

Salvéos Management & Consultancy heeft het team uitgebreid met twee ervaren consultants: Stefan Theune en Corné van Zandvoort. Laatstgenoemde stapt op 1 januari 2016 over van zorgverzekeraar Coöperatie VGZ, Theune is afkomstig van branchegenoot Squerist.

Salvéos Management & Consultancy werd in januari 2010 opgericht door Richard Nagtzaam en richt zich op vraagstukken in de domeinen Publieke Veiligheid, Zorg en Lokale Overheden. Het bureau ziet de afgelopen tijd de vraag naar zijn diensten toenemen en om hierop in te spelen heeft organisatieadviesbureau twee nieuwe ervaren consultants aan zich gebonden.

Stefan Theune is al ruim vijftien jaar werkzaam als business consultant en (project)manager. Na het afronden van zijn studie technische bedrijfskunde begon hij zijn loopbaan bij KPN, waar hij uitgroeide tot Projectmanager. Via UPC, VGZ en Oracle kwam hij terecht bij Squerist, een procesmanagement en software consultancy uit Veenendaal. Bij het bureau was hij betrokken bij diverse consultancyopdrachten, met name in de zorgsector, en in zijn rol als expertisemanager Proces en Besturing was hij bovendien verantwoordelijk voor een team van proces experts.

Salveos

Corné van Zandvoort heeft ruim 10 jaar gewerkt voor VGZ, waar hij brede ervaring heeft opgebouwd op het snijvlak van de business en ICT. Na zijn studie aan de HTS is Corné als business consultant gestart bij Pink Roccade, waar hij 6 jaar heeft gewerkt. Hij vervulde rollen als Projectmanager, Lijnmanager, Productmanager, Service Level Manager, Business Consultant en Informatiemanager. Tegelijk rondde hij in de avonduren zijn MSc. Bedrijfskunde af in Nijmegen.

Theune, die per 1 december 2015 in dienst is getreden, zal zich bij Salvéos bezighouden met vraagstukken op het snijvlak tussen business en ICT, vooral in de rol als business consultant, project- en interimmanager binnen het zorgdomein. Van Zandvoort treedt per 1 januari 2016 in dienst, en zal zich voornamelijk focussen op opdrachtgevers in het zorgdomein, en zorgverzekeraars in het bijzonder.

Met de aanstelling van Theune en Van Zandvoort is het team van Salvéos Management & Consultancy gegroeid tot 12 consultants (eerder dit jaar traden ook Emelia Ang en Sjoerd Hooghof in dienst). In een reactie op de uitbreiding laat Richard Nagtzaam, directeur van het bureau uit Oosterbeek, weten de komst van beide adviseurs toe te juichen: “Met Stefan en Corné verstevigen we ons team aan de zorgkant in één klap met twee zeer ervaren consultants en fijne mensen. Hun komst sluit uitstekend aan op de vragen die wij vanuit onze klanten krijgen en zij voegen daarnaast direct grote waarde toe aan de samenstelling en diversiteit van ons team”.

Nieuws

Meer nieuws over