Vier bureaus kennispartner Nationale Overname Dag

03 november 2015 Consultancy.nl

Brookz heeft 5 november uitgeroepen tot de Nationale Overname Dag. Op die dag organiseert het overnameplatform het gelijknamige evenement, waar kopers, verkopers en geïnteresseerden tal van workshops kunnen volgen en alles over bedrijfs-(ver)koop kunnen leren van bijna twintig sprekers. Vanuit de adviesbranche hebben BDO Corporate Finance, AenF Partners, JAN Overnames & Waarderingen en BuyInside zich als kennispartner aan het evenement verbonden. 

Aanstaande donderdag organiseert Brookz, een van de grootste overnameplatformen van Nederland, de Nationale Overname Dag (NOD) in Inn Style, in Maarssen. De NOD is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het kopen van bedrijven, het verkopen van hun eigen onderneming of bedrijfsovernames in het algemeen. Brookz vat de NOD samen als: ‘alles over het (ver)kopen van een bedrijf in één dag’.

Brookz, Nationale Overname Dag

Het evenement wordt in 2015 voorgezeten door ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal. Na de opening, die bestaat uit een gesprek over de overnamemarkt in 2015 met Brookz hoofdredacteur Peter Rikhof, wordt onder meer een bijzondere overname uitgelicht, zijn er drie workshop rondes met in totaal vijftien verschillende workshops, en spreekt serie-ondernemer Jan-Peter Cruiming over de verkoop van de Nationale Vacature Bank en zijn huidige onderneming Jobbird.com. 

Voor de verzorging van de workshops hebben verschillende kennispartners zich bij Brookz aangemeld. Onder de partners bevinden zich niet allen de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en advocaten- en notarissenkantoor DVAN, maar ook vier spelers uit de adviesbranche. Tijdens de NOD verzorgd BDO Corporate Finance de workshops ‘Management Buy-In’, ‘Overnamefinanciering’ en ‘Uw bedrijf meer waard maken’. Deze workshops worden verzorgd door vier consultants van de corporate finance tak van accountants- en adviesbureau BDO, te weten Jasper ter Braak, Martijn Ceelaert, Joost Vandenbergh en Tom Kroes.

BDO, AenF Partners, BuyInside, Jan

AenF Partners, een corporate finance advieskantoor uit Utrecht verzorgt de workshop ‘Hoe verkoop ik mijn bedrijf?’. JAN Overnames & Waarderingen, een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel van middelgroot accountants- en advieskantoor JAN Accountants & Adviseurs, levert een inhoudelijke bijdrage over Vendor loans. Tot slot is ook opvolgingsspecialist BuyInside uit Maarn van de partij, met een workshop over opvolgingstrajecten na een management buy-in.

Nieuws

Meer nieuws over