Gonneke van der Lee senior partner bij Clifton Finance

14 oktober 2015 Consultancy.nl

Boutique M&A advieskantoor Clifton Finance heeft Gonneke van der Lee benoemd tot senior partner. Van der Lee gaat zich samen met Clifton Finance oprichter Maarten Vijverberg richten op de verdere uitbouw van de dienstverlening, met een focus op het familiebedrijven segment.

Gonneke van der Lee heeft 17 jaar ervaring in de M&A wereld. Na het behalen van haar Master in Economics aan Tilburg University trad ze in dienst bij Rabobank. Na zo’n drie jaar in de bankensector maakte Van der Lee de switch naar de adviesbranche, en ging ze aan de slag bij Deloitte. Ze werkte ruim vijf jaar voor de Corporate Finance tak van het Big Four kantoor, meest recent in de rol van Senior Manager. De afgelopen tien jaar werkte Van der Lee voor Boer & Croon Corporate Finance. Gedurende deze periode was ze betrokken bij tientallen deals in onder meer de sectoren consumer goods, retail en de zakelijke dienstverlening.

Gonneke van der Lee, Maarten Vijverberg

Per 1 oktober heeft Van der Lee zich verbonden aan Clifton Finance, een boutique M&A kantoor uit Naarden-Vesting opgericht in 2014 door Maarten Vijverberg, die daarvoor een jarenlange carrière achter de rug had in M&A bij onder meer Boer & Croon, Deloitte, PwC en NIBC. “Ik ben blij met de komst van Gonneke van der Lee die ik al 17 jaar ken. Wij vullen elkaar naadloos aan,” aldus Vijverberg. De uitbreiding past volgens de oprichter in de trend dat zijn klanten steeds vaker een nichespeler met zeer ervaren adviseurs gebruiken om een transactie te realiseren. “Ik verwacht een verdere toename van het aantal transacties bij middelgrote ondernemingen. Met de uitbreiding van ons team zijn wij als Clifton Finance klaar om nog meer DGA’s te begeleiden bij een koop of een verkoop van het bedrijf.”

Gonneke van der Lee over haar nieuwe uitdaging: “Ik ga door met waar ik goed in ben: adviseren van klanten door gebruik te maken van de unieke combinatie van diepgaande financieel-economische kennis en een sterk relatiegerichte aanpak. Hiervoor krijg ik bij Clifton Finance alle ruimte.”

Nieuws

Meer nieuws over