Deloitte neemt Indicia Talent & Performance over

02 september 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft Indicia Talent & Performance overgenomen. “Met de overname van de activiteiten van Indicia Talent & Performance verstevigt Deloitte haar marktpositie op het gebied van HR Cloud dienstverlening”, licht Mario van Vliet, managing partner Deloitte Consulting, de overname toe. Indicia Talent & Performance is een adviesbedrijf gespecialiseerd in SAP/SuccessFactors.

Anno 2015 staan HR transformaties, ontwikkelingen rondom (HR-) cloud en talent management steeds vaker centraal op de strategische agenda’s van HR-afdelingen. Ook accountants- en advieskantoor Deloitte springt in op deze groeiende markt. Zo besloot Deloitte in juni van dit jaar consultancybureau FCTB over te nemen (onderdeel van Indicia). Met die acquisitie versterkte Deloitte zijn positie op het gebied van human resources consulting, talent management en HR-cloud dienstverlening. Zowel de medewerkers, relaties als de lopende opdrachten van het Amsterdamse bureau verhuisden mee naar Deloitte. Ook trad Sanne Welzen, voormalig topman van FCTB, toe als partner bij Deloitte Consulting.  

In lijn met de marktontwikkelingen verwacht Deloitte dat de dienstverlening binnen de vakgebieden HR Transformaties, Talent Management en HR Cloud de komende jaren zal blijven groeien. “We zien een groeiende vraag naar dit type dienstverlening en bijbehorende professionals. Wij zijn als geen ander in staat om end-to-end oplossingen te leveren, van HR (Transformatie) strategie tot en met implementatie”, zei Van Vliet afgelopen juni, om daar aan toe te voegen: “Dit is een mooie stap voor FCTB en Deloitte, maar ook zeker voor onze cliënten die wij door deze overname nog beter kunnen bedienen.”

Deloitte neemt Indicia Talent & Performance over

Indicia Talent & Performance
In navolging van de overname van FCTB heeft Deloitte gisteren opnieuw een grote overname binnen het HR domein aangekondigd - het kantoor neemt de activiteiten van Indicia Talent & Performance over. Ook in het geval van Indicia zullen de medewerkers, relaties en lopende opdrachten worden geïntegreerd binnen Deloitte. Frans Dagelet, voormalig managing director van Indicia Talent & Performance, zal als gevolg van de transactie toetreden als Director bij Deloitte Consulting.

Van Vliet: “Met de overname van de activiteiten van Indicia Talent & Performance verstevigt Deloitte haar leidende marktpositie op het gebied van HR Cloud dienstverlening en SAP/SuccesFactors.” Carlo Korssen (CEO van Indicia) vult aan: “Indicia Talent & Performance heeft een vooraanstaande positie in de markt weten op te bouwen en heeft hier diverse onderscheidingen voor gewonnen. We zijn trots op het feit dat Deloitte dit bedrijf van ons over wil nemen en verder wil doorontwikkelen.”