Schouten Global werkt samen met CrossKnowledge

22 juli 2015 Consultancy.nl

Schouten Global, de internationale business van het Nederlandse Schouten & Nelissen, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met CrossKnowledge. Als onderdeel van de samenwerking gaan het opleidingsbureau en de online leerspecialist gezamenlijk geïntegreerde leertrajecten aanbieden aan klanten wereldwijd.

Door nieuwe trends, zoals de opkomst van technologie in het onderwijs en veranderend klantgedrag, veranderen ook de leerbehoeftes van professionals. Een van de ontwikkelingen is de toenemende interesse in blended learning, en verdere integratie tussen online en offline leren. Om op deze behoefte in te spelen is Schouten Global – met meer dan 700 ervaren trainers, coaches en consultants een van de grotere spelers in Europa – een partnership aangegaan met CrossKnowledge, een bedrijf dat een leeromgeving bezit met meer dan 20.000 leerobjecten in 17 talen. Wereldwijd maken meer dan 7 miljoen professionals gebruik van de online leeroplossingen van CrossKnowledge.

Schouten Global werkt samen met CrossKnowledge

Als onderdeel van de samenwerking bundelen de twee bedrijven de krachten, waardoor ze in staat zijn om een uitgebreider en hoogwaardiger blended learning aanbod te kunnen leveren*. “We zijn zeer verheugd over de voorgenomen samenwerking met CrossKnowledge. Het partnership met CrossKnowledge stelt ons nog beter in staat om onze klanten wereldwijd leertrajecten aan te bieden met een mix van klassikale training, e-learning en on the job ondersteuning, complementair aan ons eigen online leeraanbod”, aldus Ernest Hoen, verantwoordelijk voor business development Learning Solutions bij Schouten Global.

Bovendien vergroten beide partners hun internationale netwerk van klanten, universiteiten en opleiders. Stephan Atsou, director CrossKnowledge Continental Europe, licht toe: “Door de combinatie van de sterke punten van beide partijen zijn we in staat om onze klanten op wereldwijde schaal te bedienen met state of the art blended leren oplossingen in Management & Leiderschap ontwikkeling.”

* Schouten Global dochter Cirquest wordt preferred supplier voor de ontwikkeling van maatwerk online leeroplossingen van CrossKnowledge. Hiervoor maakt Cirquest gebruik van het Mohive platform, de ontwikkeloplossing van CrossKnowledge.

Nieuws