John Dommerholt erelid van beroepsvereniging FMN

23 juni 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

De leden van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, hebben John Dommerholt benoemd tot erelid van de vereniging. Dommerholt, in het dagelijks leven directeur bij Hospitality Group, zet zich al ruim tien jaar met hart en ziel in voor de vereniging en het vakgebied. Zo is hij bijvoorbeeld hoofdredacteur van FMI, het verenigingsvakblad van FMN, en betrokken bij diverse initiatieven en evenementen van FMN.

Volgens de FMN-voordrachtscommissie Ereleden, die de benoeming van John Dommerholt tot erelid voorbereidde, is John hét voorbeeld van hoe met een actief lidmaatschap van FMN het mes aan vele kanten snijdt; voor de vereniging, het lid zelf en de organisatie waarbinnen het lid werkzaam is. “John is een voorbeeld voor andere leden om zich ook actief voor FMN in te zetten”, aldus de voordrachtscommissie.

John Dommerholt erelid van beroepsvereniging FMN

“De benoeming van John is niet alleen een beloning voor zijn inzet voor FMN in de afgelopen jaren. FMN verbindt door deze benoeming ook blijvend een ambassadeur en toonbeeld voor het vakgebied aan de vereniging”, aldus Natalie Hofman, voorzitter van FMN. Over de inhoudelijke sterktes van Dommerholt zegt ze: “De expertise van John beperkt zich niet tot allerhande facilitaire vraagstukken, maar ook op het gebied van strategische visievorming en outsourcingsmethoden loopt hij voorop bij nieuwe ontwikkelingen.”

John Dommerholt is sinds 2004 werkzaam bij Hospitality Consultants, de consultancypraktijk van Hospitality Group, een bureau uit Amersfoort met zo’n 100 professionals gespecialiseerd in hospitality, facility management en huisvesting. Afgelopen maand bracht Hospitality Consultants nog een groot onderzoek naar de prestaties van facilitaire dienstverleners naar buiten.