Boer & Croon Management start Co-generation Award

05 juni 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Boer & Croon Management heeft de ‘Co-generation Award’ in het leven geroepen. In aanloop van de verkiezing, en om meer inzicht te verkrijgen in het fenomeen, gaat het interimbureau onderzoek uitvoeren naar generatie-overschrijdende samenwerking.

Samenwerking tussen generaties staat steeds vaker op de managementagenda in het bedrijfsleven. Enerzijds doordat de verschillen tussen generaties toenemen, anderzijds omdat de generatie Babyboomers gezien hun leeftijd het stokje overdragen aan volgende generaties. Om samenwerking tussen jong en oud in de spotlights te zetten lanceert Boer & Croon Management dit jaar de ‘Co-generation Award’. Een Award die gewonnen kan worden door die organisatie die effectieve samenwerking bevordert tussen ervaren leiders en jong talent.

Boer & Croon Management start Co-generation Award

Volgens de initiatiefnemers herkent het bureau zich in het belang van samenwerking tussen jong en oud. Het team van het Amsterdamse interimkantoor bestaat uit een mix van (zeer) ervaren bestuurders, interim managers en jonge adviseurs (‘Young Executives’). “Dagelijks heeft Boer & Croon te maken met deze dynamiek door de samenwerking die Executive Managers en Young Executives ervaren bij hun opdrachtgevers. Met het eigen palet aan generaties heeft Boer & Croon veel kennis verworven ten aanzien van de toegevoegde waarde die generatie-overschrijdende samenwerking kan hebben. Om de kennis rondom de effectiviteit uit te breiden en te delen hebben we de ‘Co-generation Award’ in het leven geroepen”, aldus Boer & Croon Management in een toelichting.

In de aanloop naar de verkiezing rondom de award gaan de initiatiefnemers ook onderzoek doen naar het thema. Doelstelling van het onderzoek is om in kaart te brengen wat samenwerking tussen generaties betekent en wat deze samenwerking succesvol maakt. Deelnemen aan de survey kan tot 12 juni 2015 via deze link (~10 minuten). Deelnemers krijgen na afronding van het onderzoek de uitkomsten via de mail toegestuurd.