BDO Den Helder zelfstandig door als Omnyacc KREDO

25 mei 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na een eerdere verzelfstandiging van het Amersfoortse kantoor van BDO gaat nu ook het BDO-kantoor in Den Helder verder onder een nieuwe naam: Omnyacc KREDO. Het nieuwe kantoor zal worden geleid door de partners Aad Dobbe en Michel Krediet die onder de nieuwe naam – samen met hun team – de werkzaamheden voor bestaande klanten zullen voortzetten.

Omnyacc is een federatie van zeven kantoren gericht op accountancy, fiscaliteit, administratie en advies, en is gevestigd in de provincies Noord-Holland en Friesland. De organisatie heeft vestigingen in Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Zwaagdijk Texel, Heemstede en Leeuwarden, en heeft circa 220 medewerkers in dienst.

Verzelfstandiging BDO Den Helder 
Onlangs maakte BDO Den Helder bekend het kantoor te gaan verzelfstandigen. In het kader daarvan sluiten BDO partners Aad Dobbe en Michel Krediet zich samen met hun team aan bij Omnyacc KREDO, die daarmee een tweede vestiging realiseert in de Noord-Hollandse stad. Reden achter de stap voor BDO is dat het kantoor op termijn de diensten van de Den Helderse vestiging wil samenvoegen met andere BDO vestigingen uit de buurt.

Michel Krediet en Aad Dobbe - Omny ACC

Voor Omnyacc ligt de verzelfstandiging van het BDO kantoor in lijn met hun groeiambities: “De verzelfstandiging van ons kantoor en de krachtenbundeling met Omnyacc biedt voor ons kantoor meer kansen om verder te groeien in deze regio.” Daarbij wijst Krediet er op dat bestaande BDO klanten bediend blijven: “Tevens waarborgt dit voor onze klanten dat wij hen optimaal en regionaal blijven bedienen met de kwaliteit en de vertrouwde gezichten die zij gewend zijn.”

Loyale klanten
Ook Dobbe wijst op de loyaliteit van die bestaande klanten: “Als gevolg van deze verzelfstandiging gaat een groot deel van mijn portefeuille mee naar het nieuwe kantoor Omnyacc KREDO. Het feit dat de klanten met ons meegaan, is voor ons een bevestiging dat een persoonlijke en betrokken aanpak door onze relaties zeer gewaardeerd wordt", licht hij toe. Voor Omnyacc betekent deze ontwikkeling een verdere versterking van de dienstverlening: “Door het delen van kennis, productontwikkeling en gezamenlijke inkoop van diverse diensten staan de aangesloten zelfstandige kantoren nog sterker. De continuïteit van de hoogwaardige dienstverlening wordt hiermee beter gewaarborgd. Sterker nog, de organisatie heeft de ambitie om met elkaar voor verdere uitbreiding en verbetering van de dienstverlening te gaan”, aldus Omnyacc. 

Omnyyac - Diensten

Ook Rob Schouten, partner bij Omnyacc Huyg & Partners, is positief over de uitbreiding in Den Helder: “Wij zien de toevoeging van dit kantoor, met zijn enthousiaste partners en collega’s, als een aanwinst voor onze organisatie. De persoonlijke klik en gedeelde visie voor de toekomst geven ons veel vertrouwen in een mooie samenwerking”, aldus Schouten.

Amersfoort
Begin dit jaar, in februari, ging BDO Amersfoort zelfstandig verder als HB2. Het nieuwe kantoor richt zich specifiek op accountancy-, bedrijfs- en belastingadvies.