Innopay draagt bij aan Financial Systems congres

20 mei 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgen vindt 'Financial Systems' plaats, een evenement voor financiële professionals die nieuwe inzichten willen opdoen over de huidige IT- en financiële oplossingen in de markt. Tijdens het evenement zullen diverse aanbieders van financiële software hun oplossingen tonen en bezoekers kunnen daarnaast diverse inhoudelijke programma’s, presentaties en expertsessies volgen. Tom Rijks en Ivo Luijendijk zullen ieder, namens adviesbureau Innopay, een inhoudelijke expertsessie verzorgen.

Financial Systems
Financial Systems is een financieel evenement, dat inmiddels voor de vierde keer wordt georganiseerd door Alex van Groningen, een uitgever en financieel opleider voor financiële professionals. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op donderdag 21 mei 2015, in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het congres biedt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor financiële professionals. Ruim 35 (financiële) softwareleveranciers* tonen bovendien hun oplossingen op het gebied van onder meer accounting, compliance, control, forecasting en tal van andere financiële specialismen.

Financial Systems

Het congres richt zich vooral op financieel eindverantwoordelijken zoals financieel directeuren, financieel managers en controllers werkzaam bij bedrijven en instellingen in de bovenkant van het MKB. Dit segment omvat circa 100 duizend bedrijven in uiteenlopende branches. Daarnaast behoren accountantskantoren tot de bezoekersdoelgroep van het congres.

De bezoeker krijgt in korte tijd te zien wat er binnen de Nederlandse IT-sector speelt, kunnen oplossingen van aanbieders vergelijken en kunnen daarnaast deelnemen aan tal van inhoudelijke programma’s. Zo worden er voor de financiële professionals diverse expertsessies, inspiratiesessies en uiteenlopende case- en productpresentaties georganiseerd. Zo krijgen zij de nieuwste inzichten in actuele trends op het gebied van onder meer Mobile, Cloud, Big Data of 3D printing, of bijvoorbeeld over digitalisering van financiële processen en data. Ook staat het evenement dit jaar voor het eerst in het teken van de Nationale Accountancy Awards. In het kader daarvan zullen de meest innovatieve accountantskantoren in het zonnetje worden gezet, en ten overstaan van financieel managers en hun collega MKB accountants een award uitgereikt krijgen.

Innopay verzorgt expertsessies
Ook Innopay, een Amsterdams adviesbureau gespecialiseerd in innovatieve betaaloplossingen, zal vertegenwoordigd zijn tijdens het evenement. Namens Innopay zal Tom Rijks, Digital Innovation Lead bij de betaalspecialist, de expertsessie ‘Sell more with Payments’ verzorgen. In zijn presentatie zal hij voorbeelden laten zien hoe met betalingsverkeer de conversie verhoogd kan worden en verkoop resultaten van bedrijven verbeterd kunnen worden.

Tom Rijks en Ivo Luijendijk - Innopay

Ivo Luijendijk, Transformation Lead bij het consultancybureau, verzorgt een expertsessie getiteld ‘Kostenbesparing en efficiencyverbetering met SEPA’. Daarin zal hij uitleggen hoe er nog veel winst te behalen valt door het versimpelen van Cash Management en door de operationele kosten van de verwerking van betalingen te verlagen. Verder zal hij het Post-SEPA landschap schetsen en handvatten bieden waarmee professionals SEPA kunnen omzetten in echte voordelen voor hun organisatie.

* Een overzicht van de aanwezige exposanten: 10ForIT, AcceptEmail, AccountantWeek, Adaptive Insights, AFAS Software, Alex van Groningen, Anachron, AxiomEPM Nederland, Bizon Software, CaseWare, Credit Expo, Creditsafe Nederland, Elvy, eVerbinding, Exact, FinTech.nl, FM Club, Go2UBL, Infor, IT-Matchmaker, King Business Software, LucaNet Benelux, MUIS Software, NewBase, NextStep3D, Nmbrs, RACS, Reeleezee, Refine IT, Sofon, Solipsis, Solmate Nederland, Speedbooks Software, SRXP Mobile Expense Reporting, Twinfield, Unit4, Visionplanner, Visma Software, en Yuki.