Deloitte Maastoren Challenge 18 april van start

17 april 2015 Consultancy.nl

335 deelnemers rennen op zaterdag 18 april naar de top van het hoogste kantoorgebouw van de Benelux. Dan organiseert Deloitte de jaarlijkse Maastoren Challenge voor stichting Make a Wish Nederland. Deloitte medewerkers en externe renners zullen de 170 meter hoge Maastoren beklimmen, waarbij geld wordt ingezameld voor het goede doel. 

Make-A-Wish Nederland
Stichting Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Make-A-Wish Nederland is onderdeel van Make-A-Wish Foundation International, de grootste wensvervullende organisatie in de wereld. Wereldwijd zetten 30.000 vrijwilligers zich in om 'Wishkids' iets onvergetelijks te laten beleven.

Deloitte Maastoren Challenge

Net als voorgaande jaren zet accountants- en advieskantoor Deloitte zich dit jaar opnieuw in voor het goede doel en organiseert morgen, op 18 april, voor de vierde keer de Maastoren Challenge, ook wel bekend als het Nederlands Kampioenschap Traplopen. Tijdens het event vormt de Rotterdamse Maastoren* het podium voor honderden hardlopers die naar de bovenste verdieping van het 170 meter hoge gebouw (met 44 verdiepingen en 762 treden) zullen rennen. Voor de snelste renners zijn er naast eeuwige roem, prachtige trofeeën te winnen. Naast een sportieve en gezellige uitdaging steunen de renners ook het goede doel. Het totale inschrijfgeld van alle deelnemers wordt dit jaar geschonken aan stichting Make A Wish Nederland zodat meer wensen voor zieke kinderen waargemaakt kunnen worden. Deelnemers werven zelf ook sponsors voor hun uitdaging: een bonus om onder een tijd te blijven, een bedrag per trede of gewoon een mooi bedrag, alle creativiteit helpt wensen vervullen.

Maastoren Challenge

Naast meer dan 300 deelnemers (zowel Deloitte medewerkers als externen) lopen er ook een tweetal interessante gasten mee. Tophockeyer Jeroen Hertzberger en oud-judoka en olympisch kampioen Mark Huizinga betreden eveneens de 762 treden van de Maastoren. Daarnaast ontvangt Deloitte nog meer gasten tijdens de Challenge. Wethouder Joost Eerdmans geeft om 13.15 het startschot en ook olympisch kampioene en tevens Make-A-Wish ambassadrice Jorien ter Mors is aanwezig. Bij de laatste editie werd een recordtijd van 5:02 neergezet.

* In maart 2010 nam Deloitte intrek in het nieuwe hoofdkantoor in de Maastoren.

Nieuws

Meer nieuws over