Deloitte verhuist naar De Maastoren, Rotterdam

16 maart 2010 Deloitte
Profiel
Meer nieuws over

Vandaag neemt Deloitte haar intrek in de Maastoren. Het nieuwe hoofdkantoor van Deloitte is met een imposante 165 meter het hoogste gebouw van Nederland.

“Deloitte heeft gekozen voor De Maastoren als hoofdkantoor vanwege het aansprekende design, de uniek op ons afgestemde functionaliteit, de cost efficiency van het pand en de centrale ligging in de stad, die enerzijds onze verbondenheid met Rotterdam onderstreept, en anderzijds voor onze mensen een aantrekkelijke omgeving creëert”, aldus Roger Dassen bestuursvoorzitter van Deloitte.

De Maastoren geeft concreet invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Deloitte. Het gebouw maakt slim gebruik van het langsstromende rivierwater uit De Maas. Het water wordt gebruikt voor de sprinklerinstallatie en samen met bronnen in de grond voor de warmte- en koudeopwekking van het gebouw. Hierdoor is ondermeer geen stadsverwarming noodzakelijk en wordt de CO2 uitstoot van het gebouw vrijwel gehalveerd ten opzichte van reguliere bouw.

Het bezoekadres van het hoofdkantoor van Deloitte is per 15 maart 2010 Wilhelminakade 1, 3072 AP Rotterdam. In het nieuwe pand zijn de twee voormalige Rotterdamse vestigingen en de vestiging in Dordrecht samengevoegd.

Over Deloitte

Deloitte is een organisatie van zelfstandige memberfirms, die zich richt op de hoogste kwaliteit bij het leveren van professionele dienstverlening en advies. Onze dienstverlening is gebaseerd op een wereldwijde strategie voor circa 140 landen. Daartoe is de expertise beschikbaar van 150.000 professionals in alle werelddelen en van onze memberfirms met hun vestigingen. Dienstverlening wordt aangeboden in vier professionele disciplines: accountants, belastingadviseurs, consultants, financieel adviseurs. Onze memberfirms werken zowel voor de grootste wereldwijde ondernemingen, als voor nationale bedrijven, de publieke sector als voor snelgroeiende bedrijven.