Nieuwe wereldwijde visual identity voor Sia Partners

25 maart 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sia Partners heeft ter ondersteuning van zijn internationale groeiambitie een nieuwe ‘visual identity’ gelanceerd. Ook de Nederlandse praktijk is bezig met een opmars, en is vanwege de groeiende portefeuille op zoek naar nieuw talent.

Het internationale management consultancybureau Sia Partners heeft sinds haar oprichting in 1999 een sterke groei doorgemaakt. Met een pragmatische resultaatgerichte aanpak heeft het adviesbedrijf zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een vertrouwde speler bij het ontwikkelen en transformeren van bedrijfsvoering en het verbeteren van prestaties op strategisch en tactisch niveau. Sia Partners telt momenteel ruim 570 consultants, verspreid over vijftien kantoren wereldwijd. Sinds 2009 is het consultancybureau ook actief in Nederland met een vestiging in Amsterdam.

Nieuw Sia Partners logo

De consultants van Sia Partners hebben in de afgelopen jaren flink terrein gewonnen in verschillende sectoren. In Nederland voornamelijk in de sectoren Energy & Utilities en Financial Services. Deze groei gecombineerd met de ambitie om deze lijn internationaal door te zetten, vereisen een herkenbare en consistente ‘visual identity’. Deze heeft zich onlangs vertaald in een nieuw logo en een compleet gemoderniseerde corporate website, waarin ook de nieuwe huisstijl is verwerkt.

Sectoren en expertise
Sia Partners onderscheidt zich door een sterke combinatie van sector- en functioneel inhoudelijke kennis en expertise. Het adviesbureau levert hiermee een effectieve bijdrage aan het verbeteren van de performance van haar klanten. Daarnaast heeft Sia Partners op basis van genoemde expertise een aantal specifieke cross-sectorale offerings ontwikkeld om haar relaties nog beter te dienen. Een greep hieruit zijn: Operational Excellence, Corporate Strategy, CRM & Marketing, Change Management, Digital Transformation en CIO of CFO Advisory. De vernieuwde corporate website geeft een helder inzicht over de sectoren en expertise gebieden waarin Sia Partners actief is.

Sia Partners - Services

Internationale uitbreiding
Sia Partners ontwikkelt zich autonoom en heeft als doel één van de leiders te worden op het gebied van onafhankelijk management advies binnen Europa en daarbuiten. Door deze ambitieuze groeidoelstelling is Sia Partners voor haar kantoor in Amsterdam op zoek naar nieuwe energieke collega’s met een junior profiel of met enkele jaren relevante werkervaring. Een uitgesproken passie voor consultancy, de wens je bezig te houden met brede business vraagstukken in diverse sectoren en een internationale werkomgeving zijn hierbij van doorslaggevend belang.

Sia Partners is een jong ondernemend adviesbureau. Het bureau groeit sterk en biedt internationale mogelijkheden. Spreekt het bedrijfsprofiel je aan, bekijk dan de vacatures van Sia Partners.