Ewoud Dekker versterkt vastgoedteam van Rebel

27 maart 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Begin deze maand is Ewoud Dekker gestart bij consultancybureau Rebel als adviseur Vastgoed en Gebiedsontwikkeling. Dekker is afkomstig van Ecorys, waar hij als Senior Consultant circa vijf jaar werkzaam was. Bij Rebel zal Dekker zich voornamelijk bezighouden met de advisering en begeleiding van publieke en private partijen bij vastgoedvraagstukken.

Ewoud Dekker studeerde af in Vastgoedkunde aan de Universiteit van Groningen, na eerder Technische Bedrijfskunde (Bouwmanagement) te hebben afgerond. Na een afstudeerstage bij Multi Vastgoed in Gouda werd hij er aangenomen als Marktonderzoeker, om uiteindelijk begin 2010 bij Ecorys te belanden, waar hij de afgelopen vijf jaar als adviseur Vastgoed en Gebiedsontwikkeling werkte. In die rol was hij onder meer verantwoordelijk voor de acquisitie, coördinatie en uitvoering van projecten waarin advies en begeleiding wordt gegeven omtrent markthaalbaarheid, samenwerkings-constructies en investeringsmogelijkheden in vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Ewoud Dekker - Rebel

Rebel
Begin deze maand besloot Dekker de overstap te maken naar Rebel, een Rotterdams management adviesbureau dat zich richt op financieel-economische dienstverlening. Bij Rebel zal Dekker als Adviseur Vastgoed en Gebiedsontwikkeling op zowel project-, portefeuille en organisatieniveau advies verzorgen aan publieke en private organisaties, rondom strategische vastgoedvraagstukken.

Over zijn overstap naar Rebel zegt Dekker onder meer: “Samen met andere Rebels heb ik de ambitie om de vastgoedsector te versterken met state-of-the-art advies over onder meer vastgoed-ontwikkelingen en -beleggingen. Verder heb ik de overstap gemaakt omdat bij Rebel ondernemerschap centraal staat, evenals de wil om écht van toegevoegde waarde te zijn. Ook de Rotterdamse mentaliteit en de manier waarop het bedrijf wordt gerund spreken mij erg aan.”

Afgelopen jaar versterkte het vastgoedteam van Rebel zich met Wouter Vos en Damo Holt, ook zij maakten de overstap van Ecorys.