Steerco

De visie en missie van Steerco is om de moeilijkste projectuitdagingen voor onze klanten op te lossen door diensten te verlenen op het gebied van strategisch portfolio management, agile adoptie en transformatie, project consultancy en resourcing.

Waarom wij anders zijn 

Steerco biedt een unieke combinatie van projectmanagement- en consultancy met meer dan 10 jaar ervaring in meerdere rollen en organisaties. Projecten van klanten worden geleid of ondersteund door hooggekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring. Onze consultants helpen projectorganisaties en -processen te structureren en optimaliseren.

Nieuwe trends hervormen bedrijven en stimuleren nieuwe technologiën. Het is voor organisaties van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van deze veranderingen en hierop te reageren. We geloven sterk in continue innovatie en de wereld van projectmanagement is niet anders.

Met ons unieke Digital PMO aanbod helpt Steerco organisaties te beschikken over de nieuwste digitale project- portfoliomanagement mogelijkheden om slim in te spelen op deze continu uitdagende veranderingen. 

Waar we in geloven 

Integriteit
We respecteren de integriteit van onze medewerkers en klanten door ethisch en eerlijk te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties. Op deze manier leveren we echte waarde aan onze klanten en bouwen we langdurige en betrouwbare relaties op, die essentieel zijn voor het succes van ons bedrijf.

Passie
We houden van wat we doen en we zijn ervan overtuigd dat ons advies en onze projectoplossingen alleen succesvol kunnen zijn als we zelf ook tevreden zijn. Daarom weten we dat als onze klanten de beste in hun sector willen worden, we hetzelfde moeten nastreven door de verwachtingen te overtreffen.

Beste van de klas
We willen de beste van de klas zijn. Dit doen we door het beste talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Daarbij gaat het ook om het uitdagen van mensen en het tonen van een ‘can do’-houding met een duidelijke focus op het leveren van eindresultaten. We nemen alleen die opdrachten aan waarvoor we gekwalificeerd zijn, zowel qua deskundigheid als ervaring. Hierdoor kunnen we ons focussen op de opdrachten die voor ons echt belangrijk en zinvol zijn. 

Respect voor het individu
Respect voor het individu heeft ons gemaakt tot het bedrijf dat we nu zijn. We geloven in het bevorderen van een open, eerlijke en veilige omgeving waarin we elke werknemer, partner en klant eerlijk en gelijk behandelen, zodat het onze waarden weerspiegelt.