Mercer | Werken bij

Mercer kan als geen enkel ander bedrijf ter wereld organisaties helpen het beste uit hun medewerkers te halen, waardoor deze optimale bedrijfsresultaten realiseren.

Dankzij de kracht van Mercer op het gebied van consulting, outsourcing en investments verkeren wij in de unieke positie om onze klanten te helpen uitzonderlijke prestaties neer te zetten. En uitzonderlijke resultaten vereisen uitzonderlijke medewerkers.

Werken bij Mercer betekent:

Werken met wereldwijd toonaangevende bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat zij hun belangrijkste uitdagingen realiseren. Van de Fortune® 100-bedrijven is 90% klant van Mercer. Werken met de beste en intelligentste collega’s uit ons vakgebied, die de hoge professionele standaarden van onze klanten én onszelf steeds weer overstijgen. Werken voor een organisatie die een uitgebreid pakket aan studie- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Werken voor een organisatie die belang hecht aan persoonlijke ontwikkeling, waar je individueel én in teamverband kunt excelleren en de beste prestaties kunt leveren. Werken in een informele bedrijfscultuur waarin onze medewerkers zich bij de organisatie betrokken voelen.

Als jij jezelf aangesproken voelt door uitdagingen, enthousiast wordt van ideeën, graag problemen oplost en er echt plezier in hebt met mensen om te gaan, nodigen wij je graag uit op deze site kennis te maken met Mercer, onze dienstverlening en onze carrièremogelijkheden. Klik hieronder op het onderwerp van jouw keuze of navigeer naar de diverse pagina’s via de snelkoppelingen links in beeld.

Mercer | Nieuws