Mazars | Werken bij

Mazars is een internationaal en onafhankelijk accounting en advieskantoor. Bij ons werk je in een compacte, professionele organisatie met korte lijnen. In welke functie je bij ons ook aan de slag gaat, je werkt altijd samen met andere collega’s en met diverse disciplines. Mazars vertrouwt op de kwaliteit van 23.000 professionals die in 89 landen nauw samenwerken.

Werken bij Mazars: De verbinding maken tussen het belang van de onderneming en van de maatschappij

Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Bij Mazars combineren we diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Wij hebben verstand van de business én gevoel voor de samenleving. Onze inventiviteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. Immers, de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

Verbanden leggen en tot waardevolle oplossingen komen

Onze accountants en fiscalisten werken in een breed en multidisciplinair werkveld. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en waardevol te zijn. Als starter word je opgeleid om breed te denken. Niet alleen ondersteunen maar juist ook kennismaken met de vele facetten van het vak. Natuurlijk onder begeleiding van een mentor die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt al gauw waar je talenten liggen.

De verbinding maken

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Pas je bij een organisatie waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante projecten? En waar contact met de klant snel plaatsvindt? Bekijk dan onze vacatures!

Neem een kijkje op onze site https://www.mazarscareers.com/nl/ voor onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters via recruitment@mazars.nl of 088 277 2525.

 

Mazars | Nieuws