Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken wij voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons bij de levering van onze diensten mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.

Verstand van uw business én gevoel voor de samenleving

Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van onze klanten en aan de maatschappij. Wij zijn innovatief in de ontwikkeling van onze dienstverlening én hebben gevoel voor de samenleving.

Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 61 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

Mazars Groep; Internationaal netwerk

Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 23.000 professionals in 89 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking. 

Mazars | Nieuws