Mazars

Mazars is een internationale organisatie gespecialiseerd in audit, accountancy, tax en consultancy. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij. Mazars neemt verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en wil bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. 

Lokale kennis met een internationaal perspectief

Mazars is aanwezig in meer dan 90 landen. De professionals van Mazars werken samen als een team, over grenzen en vakgebieden heen. Wij combineren onze technische expertise en internationale ervaring met lokale kennis om onze klanten breed van dienst te zijn. We stellen onze professionals in staat om klanten te ondersteunen bij het optimaal benutten van kansen en bij het geven van vertrouwen aan stakeholders. 

Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 60 partners en ruim 1.000 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en een partnership die in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt. 

Mazars Groep, een wereldwijde partnership

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft 40.400 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.400 professionals in 91 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.

Mazars | Nieuws