Marktlink | Werken bij

Marktlink groeit hard en is daarom doorlopend op zoek Junior en Medior M&A Consultants  

Werk jij graag voor een snelgroeiende M&A-boutique in de Benelux? Wil je een specialist binnen het fusie- en overnamevak worden? Verantwoordelijk zijn voor alle facetten van het vak en met sneltreinvaart doorgroeien naar zelfstandig dealmaker? Marktlink zoekt talent!

Meegroeien met Marktlink betekent vooral uitdagingen aangaan. Het is een Marktlink way of work. Ook als Junior ga je direct mee naar de klant, je bent niet alleen een schakel, je bent betrokken in het gehele proces. Je leert samenwerken, initiatieven nemen en alles over ondernemend Nederland.

Jij bent een M&A-professional?

Noem jij jezelf een M&A-professional en gaat het je niet hard genoeg? Wil je meer verantwoordelijkheid, impact hebben en de stap naar manager maken? Samen met jouw dealteam de meest bijzondere organisaties begeleiden. Werken binnen een dynamische, inspirerende omgeving waar naast het vak vooral het succes centraal staat. Wij maken graag kennis om gezamenlijk naar jouw ambities te kijken. Grote kans dat wij ze waar kunnen maken.  

Marktlink Academy

Medewerkers zijn het meeste waardevolle kapitaal, Marktlink is zich daar heel goed van bewust en biedt via de eigen Marktlink Academy een breed scala aan trainingen. Naast learning-on-the-job en de Academy worden Marktlink-medewerkers begeleid door een Marktlink Learning en Development specialist. Kortom, Marktlink biedt alle handvaten om er samen een groot succes van te maken. En niet alleen vakinhoudelijk, plezier in het werk is voor ons essentieel!

Marktlink | Nieuws