KplusV | Werken bij

KplusV werkt aan een mooiere maatschappij en sterkere economie. Dat doen we door publieke organisaties en bedrijven te laten excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen.

We adviseren overheden, publieke organisaties, ondernemers, start-ups en publiek-private samenwerkingen op zes belangrijke thema's: Duurzame economie en leefomgeving; Ecosystemen en publiek-private samenwerking; Financieren; Ondernemen, innoveren en groeien; Sociale economie; Transformatie publieke organisaties.

Bijdragen aan onze ambities? Bekijk onze vacatures en stages op www.werkenbijkplusv.nl.

Onze mensen

Die staan voor gedegen adviezen. Voor kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor ervaring met innovatieve projecten. En voor ondernemersmentaliteit. We verbinden mensen en mogelijkheden. Daar zijn we goed in.

Hoe we verbinden? In elk geval altijd informeel en collegiaal. Maar met een enorme drive om projecten te laten slagen. Met inspirerende initiatieven en goede ideeën. Als adviseur, kwartiermaker, programmamanager of gids. We denken, durven en doen.

Ons bedrijf

Onze mensen maken KplusV tot een modern, no-nonsense kennisbedrijf. Flexibel, innovatief en resultaatgedreven. Aantoonbaar. Onze kracht schuilt in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Partijen en middelen succesvol bij elkaar brengen. Liefst in een publiek-privaat ecosysteem.

Al sinds 1984 en met ruim negentig medewerkers werken wij hiermee, vanuit vestigingen in Arnhem en Amsterdam. En onze ambitie is daarin marktleider te blijven. Want zo leveren en ervaren we elke dag de toegevoegde waarde ervan. Bij onze projecten, bij onze opdrachtgevers, in de samenleving en bij onszelf.

Onze ontwikkeling

Om onze ambitie na te jagen, zijn ‘samenwerken’ en ‘blijven leren’ ons devies. We hebben aandacht voor elkaar en houden elkaar dagelijks scherp. Met interne trainingen en een open vizier naar de buitenwereld ontwikkelen we onze adviesvaardigheden continu. Voor onszelf, maar natuurlijk primair voor onze opdrachtgevers.

Kennismaken met ons bedrijf en onze mensen? Bezoek onze website www.kplusv.nl.

KplusV | Nieuws