ITsPeople

Wij zijn ITsPeople. Een organisatieadviesbureau waarbij de mens centraal staat. Het zijn namelijk de mensen die het verschil maken en duurzame verandering creëren.

Deze verandering realiseren wij door samen met klantorganisaties vanuit de strategie naar gewenste resultaten toe te werken. Door het inzetten van deskundige veranderteams zijn wij in staat om de klant verder te helpen. In dit traject geven we advies en coördineren we de complexe en ingrijpende verandertrajecten.

ITsPeople is opgebouwd rondom vier practices: Business Consultancy, Project Management, Data Management en het ITs Productivity Center. Met onze unieke aanpak richten wij ons op strategie-implementatie en het realiseren van complexe transformaties. Dit doen wij onder andere voor klanten in de financiële sector, overheid, zorg en industrie.

De sleutel van succes in alle transformaties is de mate waarin mensen binnen de klantorganisatie de verandering adopteren en de drijvende kracht achter de verandering worden. Met inspirerend leiderschap, verbinden we de organisatie, mensen en technologie met elkaar richting een succesvolle transformatie.

Wij kunnen jouw talent gebruiken

Jezelf verder ontwikkelen als Business Consultant, Projectmanager of Data Consultant?
Wij staan voor je klaar. Samen maken we impact op maatschappelijk relevante opdrachten.

Wij zoeken enthousiaste mensen die willen meedoen en hun talenten willen laten zien. Laat van je horen, we leren je graag beter kennen!

Kijk op itspeople.nl of neem contact op via: info@itspeople.nl

ITsPeople | Nieuws